Kanatlı'da ilk olma heyecanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kanatlı'da ilk olma heyecanı
A
a

Eskişehir’in 1970 yılından beri akademik, sosyal ve pek çok kültürel çalışmalarıyla elde ettiği özgün başarılarla ilk olma özelliği gösteren okul H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi, bu yıl Okul Müdürü Şenol UÇAR önderliğinde tüm idari, öğretmen ve yardımcı personeliyle el ele vererek yine bir ilki gerçekleştirecek olmanın heyecanı içinde.

Sütiş Eskişehir

Mezun vermeye başladığı 1973 yılından 2017 yılına kadar bütün mezunlarını bir araya getirmeyi amaçlayan okul, böylelikle tam 45 kuşağı bünyesinde buluşturarak bir ilke daha imza atmak istiyor.

Uzun zamandır çalışmalarını sürdüren okul çalışanları, güzel bir birliktelik sağlayarak mezun kuşaklar arasında bağ kurmak ve ileriki yıllarda bu faaliyeti gelenekselleştirip gelecek yıllarda da tekrarlanmasını hedeflemektedirler. Bir diğer adımda ise okul mezunlarının üye olduğu bir dernek kurarak hem mezun öğrencilerin okul ile olan bağlarını daha da güçlendirmek hem de “H Ahmet Kanatlı” markasını daha değerli hâle getirmek olduğunu dile getirdiler. Mezunlarına çeşitli sürprizler hazırladıklarını da sözlerine ekleyen Okul Müdürü Şenol Uçar, heyecanla hummalı bir organizasyonun içinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

H Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinin 2018 yılı 1.Mezunlar Buluşması 13 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de okul bahçesinde gerçekleştirilecektir.

Kanatlı'da ilk olma heyecanı

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi