Kalite Gönüllüleri Topluluğu’Na Yökak Zirvesinde Ödül

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kalite Gönüllüleri Topluluğu’Na Yökak Zirvesinde Ödül
A
a

Dpü Kalite Gönüllüleri Topluluğuna Yökak Zirvesinde Ödül

Sütiş Eskişehir
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, DPÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın’ın danışmanlığında katıldıkları Kalite Öğrenci Toplulukları Zirvesi’nde ödül alan Kalite Gönüllüleri Topluluğunun üyelerini makamında kabul etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın, Şube Müdürü Nevin Kalfa, Kalite Gönüllüleri Topluluk Başkanı Huriye Burçin Koç ve topluluk üyesi öğrencisi Enes Çelik, Rektör Uysal’la bir araya geldiler.
Üniversitenin Kalite Gönüllüleri Topluluğunun 3-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Komisyonu tarafından üniversitelerin kalite topluluklarına yönelik olarak düzenlediği Kalite Öğrenci Toplulukları Zirvesi’ne (KATO’22) katılım sağlayan öğrenciler, zirvede kalite topluluklarına üç ödülden biri olan ’Sosyal Medyada En Aktif Topluluk’ ödülüne layık görülmüş ve topluluk başkanı Huriye Burçin koç, ödülünü Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Gürgün’den almıştı. Bu zirvedeki deneyimlerini paylaşan öğrenciler aynı zamanda yürüttükleri çalışmalar hakkında da Rektör Kazım Uysal’a bilgi verdiler.
Uysal, Kalite Koordinatörlüğüne ve Kalite Gönüllüleri Topluluğu öğrencilerine alınan ödülden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve kalite çalışmalarının bir bütün haliyle değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Üniversitenin ve topluluğun kalite çalışmalarına her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi