Kadir Mısıroğlu'nun cenazesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kadir Mısıroğlu'nun cenazesi
A
a

Başta Atatürk olmak üzere birçok milli değere hakaretler eden ve "Keşke Yunan galip gelseydi" sözleriyle bilinen Kadir Mısıroğlu'nun cenazesi Çamlıca Camii'nden kaldırıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olan Kadir Mısıroğlu'nun naaşı Büyük Çamlıca Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Atatürk’e, Mehmet Akif Ersoy’a hakaretler yağdıran Mısıroğlu “Mustafa Kemal’le zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin” diye vasiyette bulunmuştu. Bu vasiyetten dolayı onun cenazesine kimlerin katılacağı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar cenazaye katılmadılar. Bu isimler onun vasiyetinden dolayı mı yoksa olası İstanbul seçimlerinden dolayı'mı katılmadılar? Doğrusu bilemiyorum. Peki cenaze törenine kimler katıldı? TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Nurettin Canikli, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kaya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç katıldı. AK Parti’nin Eskişehir milletvekilleri Harun Karacan, Nabi Avcı ve Emine Nur Günay’da cenazeye katılmayan isimlerdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Necla aydin 8 Mayıs 2019 21:50

utanç duyuyorum..Bu yobaz topluluktan.bunlarin yeri yaşarken cehennem olmali.yobazin olmadığı yere cennet.denir

16 4 Cevap Yaz
Önce ilke 8 Mayıs 2019 17:13

Bu insanlara Önerim Halide Edip Adıvar’ın Türk’ün ateşle imtihanını okumalarını öneririm. Sadece Eskişehir Sivrihisar bölümü yeter.damarlarında Türk kanı olan kadınlarımıza yapılanı okurken oturup ağlar.

3 12 Cevap Yaz
Sedatcam

Aynen Dogrudur..Yunan.Izmir.ve Cevresinde.karakollar Kucuk mufrezeler.kurup..3.5.Sene den fazla.kaldi..Yunan Gevuru.izmir.kemal pasa.usak.afyon.uzerinden insanlarari oldure oldure.Koyleri yagmaliyarak..Ankara Polatlı Mal koye kadar.Dayandi.Iste Maresal gazi mustafa kemal Atatürk.un Dahi Savas Yonetmesiyle.ismet pasa.fevzipasa.Kilic.ali pasa..miralay Fethi..Miralay.Cevdet .miralay.Rasim pasa..Miralay.Esrefpasa.miralay Sait Pasalar.ve diger.Subay ve askerleri.Sayesinde.Sakaryada.Dumlu pinarda.kutahyada.eskisehir.yakinlarinda.Afyonda.usakta.Cok.buyuk.Savaslar.Catismalar.oldu.yunan .Kuvvetleri.asker Sayisi.ve silah gucu cok yuksekti.Ve Akilli Savas.teknikleriyle.yunan Gevurunu.bozguna.ugrattilar.Yunan.izmire dogru.insanllari oldure oldure.koyleri.yaka.yaka.usak.Turgutlu..izmire.dogru.kemal pasaya.dogru.cekilmeye.kacmaya basladi.cok buyuk catismalar.oldu ege koylerinde.manisada.Bergama .Aydinda..tarafinda.odemiste.tirede.Torbalida.Aliagada menemende.cok catismalar oldu.Cok.Sehitler verdik.

1 0
hmmm 8 Mayıs 2019 16:24

Öğretmenevi? :D

1 1 Cevap Yaz
2626 8 Mayıs 2019 16:03

Ne var bunda kime kimseyi sevmek zorunda değil.buna demokrasi denir

44 10 Cevap Yaz
vatan haini

ülkenin kurucusunu sevmeyen vatan hainidir.

20 44
Mustafa

Kardeşim evet sevmek zorunda değil haklısın lakin şöyle bir şey var adam geçmişte halkı yöneten, yol gösteren, akıl veren şu an böyle özümüzü rahatca yaşayabilmemize ön ayak olan kişiyi (M.K.Atatürk) düşman bellemişse kusura bakma kardeşim ateşi umarım sönmez diğer tarafta. Bir diğer husus da bu adam şu anki sahip olduğumuz toprakların yunanlılarda olmasınından rahatsızlık duymayacak kadar geri kafalı ve gözünü karartmış biriyse kusura bakma ama umarım ateşi sönmez diğer tarafta. Ayrıca bunları göremeyip hâlâ Atatürkü düşman belleyen zihniyeti de anlamış değilim.

1 0
tades 8 Mayıs 2019 15:40

bunu yunanistana gömmeliy diler demek bunların atatürkü sevmediklerini öğrenmiş olduk

10 32 Cevap Yaz
dondurmacı 8 Mayıs 2019 14:52

bu dondurmacı haini yunanistana gömmediler mi ya?

8 45 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi