Ahmet Ataç 15 02 2024

Kadir Bıyık ile Fesih Bingöl de istifa etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kadir Bıyık ile Fesih Bingöl de istifa etti
A
a

AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi ve İYİ Parti’nin il başkanları 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

Sütiş Eskişehir
24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi Eskişehir’de hareketli günler yaşanıyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyen siyasiler görevlerinden istifa ettiler.

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, CHP İl Başkanı Sinan Özkar , İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu'ndan sonra MHP İl Başkanı Kadir Bıyık ve Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl de  seçimlerde milletvekili aday adayı olabilmek için görevlerinden istifa ettiğini açıkladılar.

AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.  Başkan Ünlü'nün istifasını sunması beklenirken, milletvekili adaylığı için ilk adımı atacağı belirtildi. CHP İl Başkanı Sinan Özkar ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “"Büyük onur duyarak yapığım Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’ndan milletvekilliği adaylık başvurusunda bulunacağımdan ayrıldım. yönetim kurulu üyelerimiz ve çalışanlarımızla helalleştik. birlikte yürümeye devam edeceğiz, başaracağız!" Partinin kurucu İl Başkanı olan Kabukçuoğlu, Kasım 2017’de atanmıştı. Mart ayında yapılan il kongresinde farklı bir oy oranıyla il başkanı seçilmişti. Halen Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmakta olan Uzman Doktor Arslan Kabukçuoğlu, 24 Haziran seçiminde milletvekili aday adayı olacak. Öte yandan Mehmet Tunca, Arif Geçkalan, Duygu Gökkaya, Naci Erdemli, Selvihan Ekiz, Erkan Bursalı ve Şenel Altun’un da İYİ’den aday adayı olacağı ifade ediliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi