Kadınlar kooperatif kurdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kadınlar kooperatif kurdu
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret eden Odunpazarı Kadın Kooperatifi üyesi kadınlar, kendilerine verilen destek için teşekkür etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı’nda yaşayan kadınlar; yerel, ulusal, uluslararası düzeyde pazarlama olanakları geliştirmek ve yeni pazarlarda söz sahibi olabilmek için kooperatif kurdu. Odunpazarı Kadın Kooperatifi adı verilen kooperatif ile ev kadınları ticari değer taşıyan ve anlamı olan el emeği ürünlerin toplu ya da perakende satışında, pazarlanmasında söz sahibi olacak. Kadınlar, Odunpazarı Kadın Kooperatifi sayesinde ürünlerin üretim aşamasında da yönetip, yönlendirebilecekleri olanaklara da kavuştu. Vatandaşlar Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ile Halk Masası’nda kooperatif ile ilgili bilgi alabilecek.

"Odunpazarı'nda kadınlara pozitif ayrımcılık uyguluyoruz"
Odunpazarı Belediyesini yönetirken ‘kadınları ve çocukları ile mutlu Odunpazarı’ fikrini benimsediklerini belirten Kazım Kurt, Odunpazarı’nda kadınlara pozitif ayrımcılık uygulandığını söyledi. Başkan Kurt, kadınların ev ekonomisine katkı sunarak onların sosyal ve ekonomik hayatta söz sahibi olmalarını desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Kurt’u makamında ziyaret eden Odunpazarı Kadın Kooperatifi üyesi kadınlar, kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi