Kadın Kültür Evi’Nde Depremzedeler İçin Binlerce Ürün Dikildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kadın Kültür Evi’Nde Depremzedeler İçin Binlerce Ürün Dikildi
A
a

Afyonkarahisar Valiliği Bünyesinde Hizmet Veren Kent Merkezindeki Kadın Kültür Evi’Nde, Depremzede Kadın Ve Çocuklar İçin Pijama Ve Tişört Gibi Giysilerden Oluşan Binlerce Ürün Dikildi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valiliği bünyesinde hizmet veren kent merkezindeki Kadın Kültür Evi’nde, depremzede kadın ve çocuklar için pijama ve tişört gibi giysilerden oluşan binlerce ürün dikildi.
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Mareşal Fevzi Çakmak Kadın Kültür Evini ziyaret ederek gönüllü kadınların Afyonkarahisar’da misafir edilen depremzede vatandaşlar için tekstil ürünleri imal ettiği atölyede incelemelerde bulundu. Üretim aşamasını tek tek inceleyen Yiğitbaşı personelden dikilen ürünler hakkında bilgi aldı.
Kadın Kültür Evi’nde dikilen ürünler hakkında yapılan açıklamada ise “Kadın Kültür Evlerimizden bazılarında kadınlarımız depremzede vatandaşlarımız için binlerce Afyon ekmeği üreterek AFAD koordinesinde deprem bölgesine ulaştırdı. Depremzede vatandaşlarımız üşümesin diye 500 polar battaniye, 480 polar atkı bere takımı, binlerce polar pijama takımı dikti. Kadınlarımız gece saatlerinde bile durmadan çalışarak deprem bölgesine 5000’ in üzerinde örgü atkı bere, 400 bebek yeleği, 220 patik ulaştırdı. Bunların yanında ilçelerindeki AFAD koordinasyon merkezlerinde yardım kolisi tasniflem yoğun çaba gösterdiler” denildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi