Kadın Girişimcilerden Kur’An Bülbüllerine Kahvaltı İkramı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kadın Girişimcilerden Kur’An Bülbüllerine Kahvaltı İkramı
A
a

Kadın Girişimcilerden Kur’An Bülbüllerine Kahvaltı İkramı Simavlı Girişimci Kadınlar Tarafından Kurulan Kooperatifte, Kur’An Bülbüllerine, Tarhana Çorbalı Kahvaltı İkramı Yapıldı Solda -Inırlı Sorumlu Simav Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Ve İşletme Kooperatifi Genel Müdürü Yunus Erdoğan Sağda - İmam Hatip Ramazan Dursun

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Simav ilçesinde, 7 girişimci kadının bir araya gelerek kurduğu ‘Sınırlı Sorumlu Simav Yöresel Ürünler Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nde, Kur’an-ı Kerim öğrencisi 35 çocuğa kahvaltı verildi.
Simav’a bağlı Demirciköy Beldesi’nin Çaysimav mahallesindeki kadın girişimciler, bu tür etkinlik ve ikramların yıl boyunca devam edeceğini bildirdiler.
Simavlı kadın girişimci Tülay Erdoğan, ürettikleri doğal ve katkısız tarhana çorbasını Kur’an bülbüllerine ikram ettiklerini ifade etti. Erdoğan “ Çocuklarımızı doğal beslenmeye yönlendirmek için tarhana ikramlarımız devam edecek” dedi.
Sınırlı Sorumlu Simav Yöresel Ürünler Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi Genel Müdürü Yunus Erdoğan, “Bugün Kur’an Kursu’nda eğitim gören Kur’an bülbülü küçük çocuklarımız tarhana ikram etmek için, onları davet ettik. Bizim küçüklüğümüzde, kahvaltılarımızda tarhana çorbası ve turşu yenilir ve daha sağlık olurdu. Günümüzdeki aparatif gıdalar tüketildiği için, bu gün tarhana çorbasının şifasını da anlatma imkanı bulduk” diye konuştu.
Manisa’dan Simav’a tatilini geçirmek için gelen 11 yaşındaki öğrenci Mehmet Engin Doğancan, tatilde Kur’an eğitimi aldığını belirterek, kadın girişimciler tarafından kendilerine yapılan kahvaltı ikramından çok memnun olduğunu ifade etti.
Çaysimav Yukarı Camii İmam Hatibi Ramazan Dursun, kadın girişimciler tarafından öğrencilerine doğal tarhana ile kahvaltı ikramı yapıldığını belirterek, Kur’an bülbüllerine yapılan davet ile onları onurlandırdıklarını ifade etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi