Kablo Hırsızlığına 4 Tutuklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kablo Hırsızlığına 4 Tutuklama
A
a

Kütahya'nın Simav İlçesinde Kablo Hırsızlığı Yaptıkları İddiasıyla Gözaltına Alınan 5 Şüpheliden 4'Ü Çıkarıldığı Hakimlikçe Tutuklandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Simav ilçesinde kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Edinilen bölgeye göre, Simav Eğdemir köyü yakınında içinde 5 kişinin bulunduğu 16 ADV 018 plakalı araçla kablo hırsızlığı yapıldığı bilgisi üzerine İl ve İlçe Jandarma Komutanlıkları ekipleri harekete geçti. Operasyon düzenleyen ekipler, kaçmaya çalışan şüphelilerin bulunduğu kamyoneti durdurdu. Araçtaki aramalarda, kablo hırsızlığında kullanılan malzemeler ile sahte plakalar ele geçirildi. Şüphelilerin, direklerden 736 metre haberleşme kablosu kestikleri belirlendi. Gözaltına alınan 5 zanlının, Balıkesir ve Bursa’da da çok sayıda kablo hırsızlığına karıştığı tespit edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A.Y, Ö.B, M.B. ve H.B. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüphelilerden E.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi