Kaan Ay o maçtan sonra Fuat Çapa’yı kovmak istemiş!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaan Ay o maçtan sonra Fuat Çapa’yı kovmak istemiş!
A
a

ES TV’de yayınlanan Vaziyet Programı, Eskişehirspor Taraftarlar liderlerini konuk etti. Murat Diri, Erkan Koca ve Fatih Ak Eskişehirspor’un geleceği hakkında düşüncelerini aktardı. Diri, İstanbulspor maçından sonra Başkan Kaan Ay’ın Fuat Çapa’yı göndermek istediğini ancak bunun önüne geçtiklerini söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği (ETB) başkanı Murat Diri , “Bizi yıkıp Sinan Özeçoğlu’nu getirmek istiyor diye algıladılar. Şimdi de Osman Taş’ı getirmek istiyorlar diye düşünceye kapıldılar. Mevcut yönetim değişmeli dedim. Aynı süreci geçen yılda yaşadık. Kaan Ay’a yönelik bir tepki göstermedim. Yönetim kaynak sağlayamayacağını, kendi arasında birleşemediği için. Genel kurula gitmeleri gerektiğini istedim” şeklinde konuştu.

"Fuat Hoca'yı göndereceğim" dedi

Diri yaptığı açıklamada, “Kaan Ay başkan şahsen beni Sinan Başkan’ın adamı olarak gördü. Kendileri birilerinin adamı olduğu için, benim Eskişehirspor’un adamı olduğumu görmediler. Kaan Başkanla eskiden görüşüyorduk. Fakat sonradan görüşmedik. Son olarak İstanbulspor maçı sonrası aradı. ‘Ben Fuat hocayı göndereceğim’ dedi. Bende ‘gönderme’ dedim.”

Risk alamadılar

Program sunucusu Arif Anbar ve ES TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Baş’ın sorularını yanıtlayan Diri, Koca ve Ak, genel kurul sürecini ve ligde yaşananları anlattı. Murat Diri, “Devre arasında transfer açıldı fakat, transfer yapılmayınca kendi adıma mevcut yönetimi desteklediğim için pişmanlık yaşadım. Risk almamız gerekiyordu. 2,5 dönem sonra transfer açılmıştı ve bir daha ne zaman açılacağı belli değil” dedi.

Kimsenin adamı değiliz

Altes Tribün Lideri Erkan Koca ise, “Taraftar olarak bizler adamların değil, başkanlık koltuğunda kim olursa olsun, bize ihtiyaçları olduğunda destek oluruz. Aslında Eskişehirspor’un kurtuluşu için birlik olarak bir listede toplanalım. Halilci, Mesutcu, Sinancı demeye gerek yok. Benim gönlümden geçen ortak bir listenin kongre salonundan birlik içinde çıkması” dedi. Fatih Ak ise, “Bazı hocaların egosu vardır. Konuşamazsın. Fuat hoca ise tam tersi bizden biri” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Suat 16 Mayıs 2019 13:23

kendisine Eskişehirspor başkanı denilen kişi bir teknik adamı kovacağını taraftar amigosuna telefon açıp danışıyor..

0 3 Cevap Yaz
Levent

Anlamamışsın o adam amigo dan öte

1 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi