Ahmet Ataç 15 02 2024

Kaan Ay kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaan Ay kimdir?
A
a

Kaan Ay Eskişehirspor Başkanı olarak sosyal medyada en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Peki Kaan Ay kimdir?

Sütiş Eskişehir
Kaan Ay, 18 Ocak 2019'da yapılan Eskişehirspor kongresinde oyların çoğunu alarak Eskişehirspor Başkanı seçildi.
İnternet üzerinde de Kaan Ay'ın kim olduğu çok merak edilmeye başlandı. Eskişehirspor Kongresinde 220 üyenin oyunu alarak kulübün yönetimini devralan Kaan Ay'ın özgeçmişi de bu seçimin ardından merak konusu oldu.

Kaan Ay Kimdir?
Kaan Ay 1982 Eskişehir doğumlu. Eskişehir'de 1994 yılında kurulan Ay Plastik'in Yönetim Kurulu Üyesi olan Ay, Başkanlık görevinden önce Eskişehirspor'da yönetimin farklı kademelerinde bulundu.
Taraftarın yakından tanıdığı Kaan Ay, Eskişehirspor Kulübü'nde Yönetim Kurulu Üyeliği'nin yanı sıra Teknik Asbaşkanlık, Taraftardan Sorumlu Asbaşkanlık gibi görevleri de yaptı.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gülce 19 Ocak 2019 01:54

hayırlı olsun. efsane bir kulübün kayyuma kalmaması için , sanki zorla getirilen bir başkan görüntüsü çiziyor.arkasında kimler var ilerki günler görecez..benim düşüncem bu yönetim kurulu tesisteki çalışanların ve kulubün deplasman parasını bile zor karşılar..kulubü zor günler bekliyor.. delege katılımında az olması farklı bir konu.kime kızacaz bilmiyoruz...es es e yazık oldu..koca şehirde bir ağır ağbi çıkıp şu takımı sırtlamadı yazıklar olsun...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi