Kaan Ay kararını verdi! Yönetim değişiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaan Ay kararını verdi! Yönetim değişiyor
A
a

Eskişehirspor’da şu sıralar fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Gözler yurt dışından dönen Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay’a çevrilmiş durumda. Ay’ın aile büyükleri ve yakın arkadaşlarıyla görüşme yaparak yeni sezonda güçlü bir yönetimle yola devam etmek istediği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da sular durulmuyor. Afyonspor ile oynanan karşılaşmanın ardından Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Başkan Kaan Ay’ın genel kurul kararı alması gerektiğini söylemesi ortalığı bir anda karıştırmıştı. Diri ve Ay ailesi arasında yaşanan gerginliğin ardından başkanvekili olan Osman Taş ile Başkan Kaan Ay arasındaki iplerin koptuğu gündeme bomba gibi düştü.

Başkan Kaan Ay’ın yokluğunda Osman Taş kongre olduğu takdirde başkan adayı olacağını belirtmişti. Ancak yurt dışında olan Başkan Kaan Ay bu süreçte sessizliğini korudu. Geçtiğimiz gün Eskişehir’e gelen Başkan Ay’ın önemli görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. Öncelikle aile büyükleriyle görüşen Ay’ın daha sonra eski ve şu an ki mevcut yönetimdeki dostlarıyla fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Yönetim kurulu değişecek!

Alınan bilgilere göre, yeni sezon planlaması ile ilgili çalışmalar yapan ve yeni sezonun bütçesini şimdiden hazırlamaya başlayan Başkan Ay, görevi bırakmaya sıcak bakmıyor. Başkan Ay, genel kurula gitmesi halinde ise mevcut yönetim kurulunda revizyona giderek daha güçlü bir yönetimle sezona başlamayı hedefliyor.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 8 Mayıs 2019 12:11

Murat Diri taraftarın ta kendisi ve sesidir asla göz ardı edilemez istemediği hiç kimse başkanlık koltuğunda oturamaz .. Bu gerçek hiç bir zaman değişmez ta ki kendisi bir siyasetin dümen suyuna girene kadar......!

0 0 Cevap Yaz
Diriiiii 7 Mayıs 2019 15:34

Diri gitse hersey duzelcekkk

0 5 Cevap Yaz
Eses 7 Mayıs 2019 11:18

Murat istiyo diye genel kurula gitseydin zaten bu başkanlıgı yakışmamış olurdun👏👏👏👏👏

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi