Kaan Ay: Osman Taş benden özür diledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kaan Ay: Osman Taş benden özür diledi
A
a

Eskişehirspor Kulübü eski başkanı Kaan Ay, önceki gün Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya’nın yaptığı açıklamada hedef gösterildiğini belirtmişti. Ay, ESGROUP’ta Murat Dağtekin’e yaptığı açıklamada, Osman Taş’ın kendisini arayarak özür dilediğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Kulübü eski başkanı Kaan Ay Ay yaptığı açıklamada, “Aylardır bu süreç bilinmesine rağmen gereken yapılmadı. -6 cezasının gelmesiyle birlikte yapılan basın toplantısında ise ben hedef gösterildim. Bu toplantına hakkımda söylenenler talihsiz bir açıklamaydı. Başkan Osman Taş, basın toplantısında yoktu fakat akşam beni arayarak özür diledi. ‘Hakkını helal et, bu konuyla ilgili senin alakan yok. Kusura bakma’ dedi. Pinto süreci ile ilgili tüm gelişmeleri mevcut yönetimle zamanında paylaştığım için benim vicdanım rahat. Fakat beni bu olayların içine çektiler” dedi.

Eski başkan Ay son olarak şunları söyledi; “Görevi bıraktıktan sonra da benimle irtibat halinde olan Pinto’nun avukatıyla yapılan görüşmeleri Başkan Vekili Mehmet Şimşek, Mustafa Topkaya ve Başkan Osman Taş ile sürekli paylaştım. Hatta Pinto’nun avukatına onların telefon numarasını vererek, onlarla görüşmelerini istedim. Pinto’nun avukatı defalarca aramasına rağmen kulübün hukuki işlerine de bakan başkan yardımcısı Mustafa Topkaya’ya ulaşamadığını bana iletti. Avukatın, Başkan Taş ve yardımcısı Şimşek ile görüşmesini istedim.”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es-Es 26 27 Haziran 2019 22:27

Arada ezilen Eskişehirspor oluyor madem suçunuz yok takıma biraz para biraz güven verseydiniz geçen sezon bir galibiyet daha alsaydık bu -6 puanı geçen sezon ki puanlarla kapatırdık iş biterdi bu sezona ceza kalmazdı yazık.

1 2 Cevap Yaz
Bulent 27 Haziran 2019 17:07

Eskisehir spor'la ilgili hic bir haberi gunluk alamiyoruz lutfen acik olun ne yapiyorsunuz ,neler yapacaksiniz,ne yaptiniz,bilgi almak istiyoruz,seffaf yonetim dediniz kapandiniz gitti,gunluk hatta anlik bilgiler istiyoruz ,eskisehirspor,org sitesin'den lutfen duyurun,yoksa caresizmisiniz.

0 4 Cevap Yaz
onur 27 Haziran 2019 13:54

Beğenmediğimiz Halil Ünal bile bu takımı hiç bir zaman sezona eksi puanla başlatmadı, yönetim derhal istifa etmelidir nokta...Salladığınız Kaan AY olmasa zaten geçen sezon düşmüştük, adam taransfer yasağını kaldırdı, yabancı oyuncular takıma katkı sağladı ve ligde kaldık, ama bu sezon hesap yapmaya bile gerek yok DÜŞTÜKKKK..

1 4 Cevap Yaz
bekir altın 27 Haziran 2019 11:41

nasıl ulasamamis yürü git işine

0 4 Cevap Yaz
262626 27 Haziran 2019 11:22

Trabzon oyuncularımızı alama peşinde.Bize gereklı oyuncuları satmayın.

0 1 Cevap Yaz
EsEs 27 Haziran 2019 11:21

Tamam başkan da Mustafa beye arandığını ulaşılamadığını haber verseydin.Mustafa Beyi uzayda mı yaşıyor.Neyse olan olmuş.Suçlu değil çözüm aranmalı.

2 2 Cevap Yaz
Es 27 Haziran 2019 10:27

Aman boş sözlere doyduk hep bahane.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi