Jesse'den Eskişehirspor'a bir güzel haber daha

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jesse'den Eskişehirspor'a bir güzel haber daha
A
a

Eskişehirspor’un yıldız oyuncusu Sekidika Jesse’nin Türkiye temsilcisi Erdinç Şehit, Radyospor programında açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri: Es Es'in devre arası Antalya kampına katılacak isimlere Jesse'nin eklenmesi camiayı sevindirmişti. Jesse'den bir güzel haber de oyuncunun Türkiye temsilcisinden geldi. Jesse’nin yeni takımının önümüzdeki haftada belli olacağını söyleyen Şehit, “Galatasaray ile Jesse’nin anlaştığı yönünde çok sayıda haber çıktı ama henüz netleşen bir şey yok. Jesse şuan Nijerya’da ve Pazartesi günü Türkiye’ye gelecek. Jesse’nin hangi takıma transfer olacağı önümüzdeki hafta içinde netleşir diye düşünüyorum. Jesse’nin Eskişehirspor ile sezon sonuna kadar devam eden bir sözleşmesi var. Jesse’ye talip olan kulüplerin Eskişehirspor ile ortak hareket etmesi gerekiyor. Eskişehirspor’un elinden futbolcu kaçırmak gibi bir düşüncemiz asla olmaz. Güzellikle, herkesin mutlu olacağı bir transferin sonuçlanması için çaba gösteriyoruz.” dedi. Böylece Jesse Eskişehirspor'dan ayrılsa bile tatmin edici bir bonservis bedeli alacağı düşünülüyor.

Eskişehirspor'da Jesse sürprizi!
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cihan günaydın 3 Ocak 2020 17:38

Galatasaray haftaya sözleşme imzalar galatasarayda 11 e girmesi mucize olur sezon sonu satılır yada bedelsiz gönderilir bu galatasarada her zaman olan durumlar

3 6 Cevap Yaz
Okan 3 Ocak 2020 15:40

Gelmesin daha iyi .istemiyoruz.

7 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi