Jandarma Ve Karayolları Ekipleri Dinlenme Ve Park Alanları İle Üst Geçitlerde Temizlik Çalışması Yaptı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jandarma Ve Karayolları Ekipleri Dinlenme Ve Park Alanları İle Üst Geçitlerde Temizlik Çalışması Yaptı
A
a

Bilecik’İn Osmaneli İlçesinde Jandarma Ve Karayolları Ekipleri Tarafından İlçe Sınırları Yakınından Geçen İstanbul-Antalya D650 Karayolunda Üzerinde Bulunan Dinlenme Alanı, Park Alanı Ve Üst Geçitlerde Temizlik Çalışması Yaptı.

Sütiş Eskişehir
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde jandarma ve Karayolları ekipleri tarafından ilçe sınırları yakınından geçen İstanbul-Antalya D650 karayolunda üzerinde bulunan dinlenme ve park alanları ile üst geçitlerde temizlik çalışması yaptı.
Türkiye’nin karayolları bakımından en yoğun kullanılan yollarından birisi olan İstanbul- Antalya D650 karayolunun geçtiği Osmaneli ilçesinde, Jandarma Komutanlığı ve Bilecik Karayolları Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, karayolu üzerinde bulunan üst geçitlere, park ve dinlenme noktalarına vatandaşların bıraktığı pislikler temizledi. Yaklaşık 9 kilometre alan içerisinde bulunan noktalarda geniş çaplı temizlik çalışması yapan ekipler, atılan çöpler nedeniyle neredeyse kullanılamaz hale gelen dinlenme noktalarını yeniden kullanıma hazır hale getirdi. Vatandaşların bıraktığı atıklardan yaklaşık 2 kamyon çöp toplayarak çevre dostu olduklarını ifade eden ekipler, vatandaşların çevre temizliği konusunda daha duyarı olmasını diledi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi