Jandarma Ekiplerinden Toplu Taşıma Araçlarına Yönelik Korona Denetimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jandarma Ekiplerinden Toplu Taşıma Araçlarına Yönelik Korona Denetimi
A
a

Afyonkarahisar’Da Jandarma Ekipleri Tarafından Toplu Taşıma Araçlarına Yönelik Korona Virüs (Covit-19) Denetimi Gerçekleştirildi. Denetimlerde Ekipler Araçların Ayakta Yolcu Alıp Almadıklarına Bakarken Aynı Zamanda Maske Denetimi De Yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri tarafından toplu taşıma araçlarına yönelik Korona virüs (Covit-19) denetimi gerçekleştirildi. Denetimlerde ekipler araçların ayakta yolcu alıp almadıklarına bakarken aynı zamanda maske denetimi de yaptı.
Denetimler Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde yapıldı. Denetimlerde durdurulan ilçe ve köy toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu alınıp alınmadığı ile birlikte maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Araçlardaki şoför ve yolculara Korona virüsle mücadelede maskenin önemini anlatan jandarma ekipleri araçlara ayakta ve maskesiz yolcu alınmaması konusunda şoförleri uyararak cezai işlem uygulanacağını kaydettiler.
Denetimlerde dolayı şoför ve yolcular ise jandarma ekiplerine teşekkür ederek, yerinde bir uygulama yapıldığını belirttiler.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi