Jandarma Ekiplerinden Kardan Kapanan Yollarda Mahsur Kalan Araçlara Yardım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jandarma Ekiplerinden Kardan Kapanan Yollarda Mahsur Kalan Araçlara Yardım
A
a

Afyonkarahisar Şuhut İlçesinde Kar Sebebiyle Yolda Mahsur Kalan Çok Sayıda Araç Şuhut İlçe Jandarma Trafik Timleri Tarafından Kurtarıldı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Şuhut ilçesinde kar sebebiyle yolda mahsur kalan çok sayıda araç Şuhut İlçe Jandarma Trafik Timleri tarafından kurtarıldı.
Şuhut köy yollarında kar sebebiyle araçlarını yollarda mahsur kalırken, devreye jandarma ekipleri giriyor. Köy yollarında mahsur kalan araç sahipleri 156 hattından yardım istenmesi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. İlçeye bağlı Paşacık, İsali, Kulak, Tekke, Kavaklı, Bademli köy yollarının yoğun kar yağışı sebebiyle kapanması dolayısıyla Afyonkarahisar İl Özel İdare Müdürlüğü bünyesindeki iş makineleri kapanan yolları açarken, Şuhut İlçe Jandarma Trafik timleri ise destek verdi. Jandarma trafik timleri sürücülerin zincir takmalarına da yardım ederken köy yollarında kar ve buzlanma sebebiyle mahsur kalmaktan Jandarma trafik ekipleri tarafından kurtarılan sürücüler kendilerine yardımcı olan jandarma ve Afyonkarahisar İl Özel İdare ekiplerine teşekkür etti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi