Jandarma Ekipleri Bayram Trafiği Dolayısıyla Denetimlerini Arttırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jandarma Ekipleri Bayram Trafiği Dolayısıyla Denetimlerini Arttırdı
A
a

Afyonkarahisar’In Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına Bağlı Ekipler Kurban Bayramı Dolayısıyla Artan Trafik Yoğunluğunda Kaza Ve Olumsuzlukların Önüne Geçmek Amacıyla Denetim Yaparken, Durdurulan Araç Sürücüleri Ve Yolcularına İse İkramlarda Bulundu.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Kurban Bayramı dolayısıyla artan trafik yoğunluğunda kaza ve olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla denetim yaparken, durdurulan araç sürücüleri ve yolculara ise içecek ikramında bulundu.
Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığında görevli trafik ekipleri bayram trafiğinin artmasıyla denetimlerini sıklaştırdı. İlçe şehir bağlantı yollarında denetimlerini arttıran ekipler, durdukları araçlarda sürücülerin evrak kontrollerini yaparken aynı zamanda emniyet kemeri başta olmak üzere trafik kurallarına uymaları konusunda kendilerini uyardı. Denetimde durdurulan araçların sürücüleri ve yolculara ise meyve suyu ve maden suyu ikramı yapıldı. Ekipler ayrıca küçük yolculara da boyama kitabı hediye etti. Denetimlerin bayram boyunca aralıklarla devam edeceği kaydedildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi