Jale Nur Süllü'den duygulandıran mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jale Nur Süllü'den duygulandıran mesaj
A
a

Eskişehir'in CHP milletvekili adayı Dr. Jale Nur Süllü sosyal medya hesabından duygulandıran bir babalar günü mesajı yayınladı.

Sütiş Eskişehir

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Dr. Jale Nur Süllü Facebook hesabından duygu yüklü bir Babalar Günü paylaşımı yaptı. İşte Süllü'nün paylaştığı fotoğraf ve mesaj;

"Babalar gününde sevgili babam Av. Cahit Denker’i saygı ve rahmetle anıyorum. Bir Cumhuriyet sevdalısı babanın kızı olmaktan dolayı hep gurur duydum. Sonhaber Gazetesi’nden sevgili Ayhan Aydıner bu fotoğrafı şu güzel sözlerle köşesine taşımıştı. Babalar günü nedeniyle bu fotoğrafı ve yazıyı tekrar paylaşmak istedim.

“Yıl 1965. 43 yıl önce, yer Vilayet Meydanı Atatürk Anıtı. CHP’nin efsanevi İl Başkanlarından Avukat Cahit Denker, üç yaşındaki kızı ile Vilayet Meydanı’nda düzenlenen bir resmi bayram törenine katılıyor. İlkeli duruşu ve hatipliğiyle CHP’de iz bırakan İl Başkanlarından birisi olan Denker’e partililer ‘Baba’ diye hitap ederdi. Onunla birlikte siyaset yapmış partililer, Denker için “Espritüel kişiliği, babacan tavrı ile iyi bir liderdi. Bir Cumhuriyet aydınıydı” diye hatırlamaları dikkati çekiyor. 1990 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Denker’e Allah’tan rahmet diliyorum. Denker’in elinden tuttuğu üç yaşındaki minik kız, bugünün CHP Eskişehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Jale Nur Süllü’dür. Son yıllarda Eskişehir siyasetinin yükselen isimlerinden olan Süllü, babasının izinde Çağdaş bir Cumhuriyet Kadını olarak doğup büyüdüğü kente hizmet ediyor”

Yaşamını yitiren tüm babalarımızı rahmetle anıyorum."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Duygusal 18 Haziran 2018 09:08

Hakikaten gözlerimiz yaşardı. Ağlamaklı olduk.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi