Jale Nur Süllü: Hayal değil başarırız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jale Nur Süllü: Hayal değil başarırız
A
a

CHP Milletvekili Adayı Jale Nur Süllü, seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, “Çok daha zengin, çok daha huzurlu ve çok daha mutlu bir Türkiye hayal değil. Birlikte başarabiliriz” diye konuştu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

JALE NUR SÜLLÜ: KAYGILANMAYIN

Coşkulu kalabalığa seslenen CHP'nin milletvekili adayı Jale Nur Süllü, “Çiftçimizin sanayicimizin daha çok üretmesi, esnafımızın ‘yarını nasıl atlatırım’ diye düşünmeden ticaretini rahatça yapabilmesi, memurumuzun, emekçimizin ‘ay sonunu nasıl getiririm’ diye kaygılanmadan rahatça yaşayabileceği bir Türkiye hayal değil” dedi.

Süllü, konuşmasına “Kıskanılan Eskişehir’in kıskanılan insanları” diyerek başladı. Kalabalığa seslenen Süllü, “Sizlerle birlikte olmak gücümüzü artırdı, enerjimizi artırdı. Bakışlarınızdaki umut bize güç veriyor” dedi. Süllü, şöyle devam etti: “Çok daha zengin, çok daha huzurlu ve çok daha mutlu bir Türkiye’de yaşama umudu. İnanın böylesi bir Türkiye hayal değil. Çocuklarımızı, torunlarımızı huzurla yetiştirebilmek, gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını sağlamak, çiftçimizin sanayicimizin daha çok üretmesi, esnafımızın ‘yarını nasıl atlatırım’ diye düşünmeden ticaretini rahatça yapabilmesi, memurumuzun, emekçimizin ‘ay sonunu nasıl getiririm’ diye kaygılanmadan rahatça yaşayabilmesi, emeklilerin de bu güzel tabloyu refah içinde keyifle seyredebileceği bir Türkiye inanın hayal değil. Biz bunu hep birlikte başarabiliriz.”



ATATÜRK, İNÖNÜ, ECEVİT’TEN... 

Süllü, konuşmasına şöyle devam etti: “Biz bu gücü ‘Yeni Türkiye, 2023 masalı’ söylemlerinden değil Ata’mızın yıllar önce sadece Türk milletine güvenerek kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ve tarihinden alıyoruz. Biz bu gücü İkinci Dünya Savaşı’nın zorlu koşullarında tüm dünya devletlerine direnen İsmet İnönü’den alıyoruz. Biz bu gücü dış güçlere direnen, bir zamanlar dağlara taşlara ‘Umudumuz Ecevit’ yazdıran Kıbrıs Fatihi Ecevit’ten alıyoruz. Biz bu gücü dürüst, ilkeli siyasetçi çizgisiyle politikada var olan, gerçekleş- tirdiği zorlu yürüyüşle adaletsizliğe direnen, Türkiye’ye son günlerde demokrasi dersi veren Kemal Kılıçdaroğlu’ndan alıyoruz.”

HOCA, ATAÇ, KURT VE İNCE’DEN... 

“Biz bu gücü adı gibi eski bir şehirden tüm Türkiye’ye örnek olan yepyeni bir şehir olan Yılmaz Hocamızdan alıyoruz. Biz bu gücü sokaklarda yürümeye korktuğumuz bir bölgeden ‘sokaklarında hayat var’ dedirten Ahmet Ataç’tan alıyoruz. Biz bu gücü Odunpazarı’nda sergilediği sosyal belediyecilik anlayışıyla Kazım Kurt’tan alıyoruz. Biz bu gücü 25 Haziran’da cumhurun başına gelecek olan Muharrem İnce’den alıyoruz. Muharrem İnce’nin gücü gücümüze güç katıyor.”

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi