Jale Nur Süllü: Biz sizler için varız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jale Nur Süllü: Biz sizler için varız
A
a

CHP Milletvekili Adayları Dr. Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy ve Sinan Özkar, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikayı ziyaret etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Fabrikada işçilere hitap eden Dr. Jale Nur Süllü, “Bizler sizlere hizmet etmek için varız. Evinize ekmek götürmeniz, daha iyi şartlarda çalışmanız için varız. CHP’nin seçim bildirgesinde sizlere çokça yer verdik. Asgari ücreti 2200 TL yapacağız. Sizler bize güç verin bizler bu ülkeyi ayağa kaldıralım, güçlendirelim” dedi. 

Her işçinin sendikal hakkı olması gerektiğini savunan Sinan Özkar, “CHP iktidarında işçilerin sendikalaşmasının önü açılacak. Bizler tercihimizi eğitimden ve üretimden yana yapacağız. Bu ülkenin emekçi halkının yüzünün gülmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu. 

İşçilerin sorunlarının farkında olduğunu belirten Nuray Akçasoy ise, “Sizlerden sandığa giderken iki kere düşünmenizi rica ediyorum. Yaşadığımız sıkıntıları sizler de görüyorsunuz. El ele, omuz omuza bu karanlık günleri birlikte aydınlığa erdirelim. Bize ve Muharrem İnce’ye destek verin” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından fabrikanın yemekhanesinde işçilerle birlikte yemek yiyip, sohbet eden milletvekili adayları, işçilerin sorularını yanıtladı. 
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi