İzmir beşik gibi, bu sabah 4.7 şiddetinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İzmir beşik gibi, bu sabah 4.7 şiddetinde!
A
a

Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun açıklarında saat 06.40'ta Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sütiş Eskişehir
Yerin 13.8 kilometre derinliğindeki deprem bölgede kısa süreli panik yaratırken, AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.5 olarak duyurdu. Depremin merkez üssüne Türkiye'den en yakın yerleşim yerinin Hasseki Köyü olduğu açıklandı. Hatırlanacağı üzere dün de İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun açıklarında saat 06.40'ta Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 13.8 kilometre derinliğindeki deprem bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise, depremin Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Depremin merkez üssüne Türkiye'den en yakın yerleşim yerinin ise 

Hasseki Köyü olduğu açıklandı.


DÜN DE URLA AÇIKLARINDA MEYDANA GELMİŞTİ

İzmir'in Urla İlçesi açıklarında, dün saat 12.46'da Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğündeki bir deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Deprem Dairesi'nden (AFAD) yapılan açıklamada dün saat 12.46'da, merkez üssü İzmir'in Urla İlçesi açıkları Ege Denizi olan, yerin 6 kilometre altında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtilirken, İzmir'de de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü de depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı.

​İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, 12 Haziran Pazartesi günü de 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş, sarsıntı kentte korku ve paniğe neden olmuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi