İYİ Parti İnönü’de CHP ile ittifaktan vazgeçti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İYİ Parti İnönü’de CHP ile ittifaktan vazgeçti
A
a

İYİ Parti İnönü İlçe Başkanı Erol Taştan, daha önce açıklandığı gibi ilçe bazında Millet İttifakı içinde olmayacaklarını, İnönü'de CHP'yi ve adayı İsmail Karaköse’yi desteklemeyeceklerini açıkladı. 

Sütiş Eskişehir
İYİ Parti İnönü İlçe Başkanı Erol Taştan, yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ve İnönü’deki seçim ittifakı ile ilgili olarak 21 Ocak ve 17 Şubat 2019 tarihlerinde iki ayrı basın açıklaması yaptıklarını hatırlattı. Her iki açıklamada da mahalli seçimlerde Millet İttifakı’nın ruhuna uygun olarak hareket etmeye hazır olduklarını ifade ettiklerini anlatan Erol Taştan, “Ancak CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse ile yapmış olduğumuz görüşmelerde hoş karşılandığımız söylenemez. Buna rağmen Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda oluşturulacak listelerle ilgili Köseoğlu’yla yapmış olduğumuz görüşmelerde, partimize ve taleplerimize baştan önyargılı olarak hareket etmiş, olumsuz bir yaklaşım sergilemiştir. İttifak ortağımızın bu yaklaşımı sonucunda İYİ Parti İnönü İlçe Teşkilatı olarak bizim tek taraflı sadakatimiz bir tutkudan öteye gidemezdi. Biz de bundan böyle İnönü’deki seçimlerle ilgili olarak nasıl bir tavır takınacağımız hakkında bir yol ayrımına geldik. Ancak aldığımız duyumlar, Köseoğlu ye CHP ilçe yöneticileri tarafından sanki Millet İttifakı’nda her şey yolunda ve İYİ Parti İnönü’de onları destekliyormuş izlenimini vermeye, seçmeni yanıltmaya çalışmaktadırlar. Onlara, Köseoğlu’nun bize söylediği şekilde sesleniyorum; bundan böyle herkes işine baksın. İnönü’de İYİ Parti ilçe bazında ittifak içinde değil. Biz İnönü Belediye Başkanlığı seçiminde CHP'yi ve adayı İsmail Karaköse’yi desteklemiyoruz. Büyükşehir seçimlerinde ittifak ruhuna uygun hareket edecek ve Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i destekleyeceğiz” diye konuştu. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
SERHAT 15 Mart 2019 14:57

İnönüde yaşamıyorum ama sorun İnönülerinken dışardan gazel okumak salataya patates doğramaya benzer.İYİ yim ama Odunpazarında kazanma şansı olan Kazım Kurta oyumu vereceğim.Bizi bu duruma sokan siyasi konjektürün oyuncuları yok olasıya kadar ve Türk milleti ferah seviyesine ulaşması sağlanasıya kadar mantıklı oy kullanmak , her Türk evladının vatana borcudur.

1 10 Cevap Yaz
Ibrahim YIGIT 15 Mart 2019 14:40

BIRLESTIKCE KUCULUYORLAR. KARPUZLU. MAYDANOZLU. ACIBIBERLI. PORTAKALLI CORBAYA DONDULER . YENMIYOR. MECBUREN ÇÖPE ATACAZ.

6 3 Cevap Yaz
Yusuf 15 Mart 2019 13:53

iyi parti ve chp bir birini bitirecek zaten ittifak var gibi görünüyor ama hiç bir ilçede olmayacak. büyükşehirde dahi iyi parti destek vermeyecek

8 4 Cevap Yaz
Tayfur 15 Mart 2019 13:33

Güle güle cehapeee kendi içlerinde çözülme olacağı belliydi bir yol olmaz ..

12 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi