İYİ Parti Eskişehir’de işler kızıştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İYİ Parti Eskişehir’de işler kızıştı!
A
a

İYİ Parti’de milletvekilliği aday adaylığıyla ilgili liste 20 kişiyi aşarak her geçen gün kabarırken, ülkenin ve kentin önemli isimleri sıra yarışına girecek gibi görünüyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İYİ Parti’de milletvekilliği aday adaylığıyla ilgili liste 20 kişiyi aşarak her geçen gün kabarırken, ülkenin ve kentin önemli isimleri sıra yarışına girecek gibi görünüyor.

Mevcut İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Eskişehir aday listesinin ilk sırasında yer alabilecek güçlü isimlerden biri.
İYİ Parti Eskişehir’de işler kızıştı!22.03.2023
Parti genel merkezine giderek üye olan eski Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu da parti il teşkilatını ziyaret edip ilçe turuna çıktı ve nabız yoklamayı ihmal etmedi.
Hatipoğlu, Eskişehir kamuoyunca bilinen bir iş insanı. O da liste başı olmak için çaba sarf edecek güçlü bir isim.
İYİ Parti Eskişehir’de işler kızıştı! 22.03.2023
Eski Demokrat Parti İl Başkanı olan ve İYİ Parti rozeti takan iş insanı Orhan Kesikoğlu, Eskişehirlilerin yakından tanıdığı bir isim. Kesikoğlu da listenin üst sıralarını zorlama potansiyeli yüksek bir isim.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yatırımları bulunan eski DYP Bilecik Milletvekili ve Devlet Bakanı Bahattin Şeker de Eskişehir’den milletvekili olabilmek için bugün aday adaylığı başvurusunda bulununca “liste başı savaşı” yaşanacak gibi görünüyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yakınlığıyla bilinen Şeker'in, Bilecik yerine milletvekili çıkarma şansı yüksek Eskişehir’i tercih etmesi dikkati çekti.


Eskişehir’de İYİ Parti’nin bir ya da iki milletvekili çıkarabileceği konusundaki görüş ve tahminler ağır basıyor. Durum böyle olunca listenin ilk sırası daha da önem kazanıyor.
Listelerin 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edileceği düşünüldüğünde 18 gün sonra söz konusu sis perdesi aralanacak.
Kaynak : Haber Merkezi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi