İYİ Parti'den Yılmaz Büyükerşen'e cevap

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İYİ Parti'den Yılmaz Büyükerşen'e cevap
A
a

İYİ Parti Pazar toplantısında konuşan Milletvekili Arsalan Kabukçuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ‘İYİ Parti’yi tehdit olarak görmüyorum’ şeklindeki açıklamasıyla ilgili “Onun neticesini 31 Mart’tan sonra göreceksiniz” dedi.

Sütiş Eskişehir
İYİ Parti yerel seçimler öncesi Pazar toplantılarını gerçekleştirmeye başladı. Dün ilki gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, “Malum yeni bir seçim havasına girdik. Hem Eskişehir'de hem diğer büyükşehirlerde bununla ilgili çalışmalar var. Önce teşkilatlarla konuşuyoruz, mümkün oldukça da vatandaşlarla görüşüyoruz. Kim aday olur kim olmaz onlar değerlendiriliyor. İYİ Parti olarak inanıyoruz ki geçen seçimlerde bir takım sıkıntılar oldu. Dışarıdan gelen engellemeler, köstekler oldu. Bunları bu dönemde aşacağız ve daha iyi noktaya geleceğiz. Eskişehir'de de bununla ilgili çalışmalar oluyor. Bir müddet sonra adaylarımızla karşınıza çıkacağız. İyi bir seçim geçirerek İYİ Partiyi Türkiye'de iyi bir yere getireceğimize inanıyorum” dedi.

Erman Gölet ile ilgili görüşmelerinin sorulması üzerine konuşan Kabukçuoğlu, “Bu bir seçim çalışmasıdır. Bir partide görüşmek isteyen kim olursa onunla da görüşür, parti kimi istiyorsa onunla da görüşür. Bizim de değişik kesimlerle değişik insanlarla görüşmelerimiz oldu. Ama burada son noktaya gelip de adayımız şu diyene kadar görüşmeler devam edecektir. Şuan net bir şey olmadığı için söylemek doğru olmayacaktır” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ‘İYİ Parti’yi tehdit olarak görmüyorum’ şeklindeki açıklamasına tek cümle ile cevap veren Kabukçuoğlu, “Onun neticesini 31 Mart’tan sonra göreceksiniz. Herkesin bir iddiası olur” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
HAKKI 19 Kasım 2018 09:02

CHP sayesinde bedava milletvekili oldun.Yerel seçim farklı olur

0 1 Cevap Yaz
ESES 18 Kasım 2018 18:26

Akpnin ekmeğine yağ sürersiniz ancak

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi