İYİ Parti'den ESGİAD ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İYİ Parti'den ESGİAD ziyareti
A
a

İYİ Parti İl Teşkilatı, Milletvekili Adayları Arslan Kabukçuoğlu, Ömer İbrahim Sayın, Eren Ekmen ve Erkan Bursalı ile birlikte ESGİAD yönetimini ziyaret etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Genç iş insanlarının talep ve önerilerini dinleyen İYİ Partililer, seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri icraatlar hakkında da bilgi verdiler. 

ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ve yönetim kurulu üyeleri 24 Haziran seçimleri ile ilgili İYİ Parti adaylarının görüş ve düşüncelerini dinledikten sonra, İş insanlarının beklentileri ve taleplerini iletti. 

İYİ Parti’ye ziyaretinden ötürü teşekkür eden Başkan Entok ; ‘Seçim sürecinde de, sonrasında da Eskişehir’de siyaset, hizmet amacında olan herkesle daha sık bir araya gelmek ve iş birliği yapmak arzusundayız diyerek, ‘’ Eskişehir ticaret ve sanayi adına önemli bir süreçten geçti. TOBB’a bağlı oda ve borsalarımızda seçimler gerçekleşti ve yeni seçilen yönetimlerle birlikte Eskişehir mesaimiz başladı. Bu süreçte 24 Haziran seçimleri de bizler için çok önemli. Biz tüm seçilmişlerin hangi partiden, görüşten olursa olsun söz konusu Eskişehir meseleleri olduğunda parti rozetlerini bir kenara çıkarmaları ve eskisinden daha güçlü bir birlikteliğe imza atmalarını arzu ediyoruz. 

Yaşanabilir kentler sıralamasında lider olan şehrimizin, ticaret ve sanayi ölçeğinde de üst sıralara çıkmasını ve bunun içinde tüm seçilmişlerin Eskişehir yatırımları ve sorunların aşılması konularında güçlü bir lobicilik faaliyeti yürütmesini arzu ediyoruz. Ayrıca şehrin geleceğinde söz sahibi olacak gençler olarak gençlerin siyaset içinde daha aktif görev ve sorumluluk almalarının teşvik edilmesi gerektiğine inanıyoruz’ dedi. 

Bu konuda tüm partilere eşit yakınlıkta olduklarının altını çizen Başkan Entok; ESO, EOSB, ETO, ETB, şehrimizin tüm SİAD ve ticaret erbapları ile birlikte şehri parlamentoda temsil edecek olan Milletvekillerimiz aynı amaca odaklanmalıyız. Biz genç ama köklerinden tecrübeli iş insanları olarak taşın altına elimizi koymaya hazırız. Şehir gündeminin, ekonomi ve sanayinin yakın takipçileri olarak ortaya çıkacak sinerjiden umutluyuz mesajı verdi. 

Gençlerle bir araya gelmekten ve örgütlü bir şekilde onların işbirliğinden memnun kaldığını dile getiren İYİ Parti Mv. Adayı Arslan Kabukçuoğlu partimizin önceliği kadınlar ve gençlerdir. Bu sebeple sizlere çok güveniyor ve inanıyoruz. Biz bize bırakılan ülke mirasının daha kıymetlisini sizlere bırakmak için bu yola çıktık, gençlere seçilebilir yerlerde seçime sokuyoruz. Sizlerin katma değeri yüksek üretim yapması için elimizden geleni yapacağız dedi. Eskişehir’de başta öğrenciler olmak üzere büyük bir genç kitle olduğunu ifaden eden Kabukçuoğlu; Gençlerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim ve sosyal hayat yaşaması için uygulayacağımız projeler önceliğimiz olacak dedi. 

Mv. Adayı Ömer İbrahim Sayın’da ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, ben küçük yaşlardan itibaren ticaretin içindeyim. Üretmeyi çok seviyorum ve sizlerin yaşadığı sıkıntıların, sorunlarında yakinen farkındayım. Milletin kurduğu bir parti olan İYİ Parti olarak ticaretin de adil olması, bu sıkıntıların bertaraf edilmesi için projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğiz dedi. 

Mv. Adayı Erkan Bursalı’da Anket yapan şirketlerin en çok yanıldığı seçim bu olacak. İYİ Parti hak, hukuk arayışı ile ortaya çıkan bir parti. Yıllardır İktidar için bulunamayan alternatifiz. Eminiz ki 25 Haziran’da güçlü bir şekilde Parlamento’da olacağız dedi. 

Mv. Adayı Eren Ekmen ise genç bir isim olarak İYİ Parti’de önemli bir sorumluluk üstlendiğini, gençliğin temsilcisi olarak seçimde iddialı olduğunu ifade etti ve gençlerden destek istedi. 

ESGİAD yönetim kurulu ve üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, adaylara zorlu seçim sürecinde kolaylıklar diledi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi