İYİ liste ile 4 vekil garanti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İYİ liste ile 4 vekil garanti
A
a

CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Kadir Kodak, ESGROUP’u ziyaret etti. Ziyaretinde yaptıkları seçim çalışması hakkında bilgi veren Kodak, seçimlerde iddialı olduklarını belirterek, “CHP Eskişehir’de 4 vekil garanti çıkarır” dedi

Sütiş Eskişehir
CHP Milletvekili aday adayı Kadir Kodak, ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş, ES TV Genel Yayın Yönetmeni Şener Çetin, Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hilal Köver ve Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Seda Uçar Kale ile bir araya geldi. Seçim çalışmalarını anlatan Kadir Kodak, vatandaşın ekonomik sorunlardan, yönetim şeklinden bıktığını söyledi. İktidara geldiklerinde ilk olarak parlamenter sisteme dönüş yapacaklarını belirten Kadir Kodak, “Köy köy, ev ev geziyoruz. Hangi vatandaşımıza dokunsak bin ah işitiyoruz. Ülkemizin acilen tek adam sisteminden kurtulması ve adil, demokratik bir şekilde yönetilmesi lazım” dedi. 

KAVGALARIN İNSANI DEĞİLİM
Sahada CHP’ye çok büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Kodak, “Şahsi olarak sadece kendi çevremden 20 bin oy bekliyorum. Çünkü ben Balkan göçmeni bir ailenin çocuğuyum ve burada çevrem çok. Aday adayı olurken meslektaşlarım, ailem, çevremdeki arkadaşlarım çok büyük destek oldular” dedi.  CHP İl Başkanı Recep Taşel ve CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ile Jale Nur Süllü’nün kendisini her zaman desteklediklerini belirten Kodak, partilerinde rekabet olacağını ifade ederek, “Ama bizimkisi tatlı bir rekabet” dedi. 6’lı masanın adayının 2023 yılında açıklanacağını düşündüğünü söyleyen Kodak, “Eskişehir’de Ahmet Başkanımızın aldığı oy oranı gibi yüzde 56 oy oranı yakalayacağımızı iddia ediyorum. Tabii iyi bir liste ile” şeklinde konuştu. Kavgaların insanı olmadığını vurgulayan Kodak, “İletişiminiz kadarsınız. Yaptığımız seçim çalışmasında hiçbir siyasi ismi kötüleyen, karalayan bir cümle kullanmadık. Barış dilini bırakmayacağız, sevgi dilini kullanalım” dedi. 

KIRSALI KAYBEDEN ŞEHRİ KAYBEDER
Kırsala büyük önem verdiğini belirten Kodak, “Çalışma kırsaldan başlamalı. Kırsalı kaybeden şehri kaybeder. Gezdiğim köylerde taleplerin tamamına sönüş yaptım. Milletvekili olduğumda da bu tutum değişmeyecek. 539 köye gitmeyi hedefliyorum, seçildikten sonra 1 tur da teşekkür etmek için gideceğim. Doğru adayların listesi Cumhurbaşkanlığı seçimine de büyük etki edecek” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Uğur 15 Aralık 2022 13:07

8 vekil de çıkarırlar.

0 0 Cevap Yaz
Vatandaş 15 Aralık 2022 12:47

Daha vekil olmadan sallamaya başlamış Bravo sayın Kodak

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi