İttifakta "kabak tadı" açıklaması...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İttifakta "kabak tadı" açıklaması...
A
a

Pazar toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, CHP ile İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinin kabak tadı vermeye başladığını bir an önce karara bağlanması gerektiğini söyledi. İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca haftalık pazar toplantısında konuştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
​Toplantıya Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve geçtiğimiz günlerde İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Çağdaş Çelik de katıldı. Kömürlü termik santral ile ilgili AK Partili adayların da görüşlerini açıklaması gerektiğini belirten Tunca, “İYİ Parti olarak kömürlü termik santrale karşı olduğumuzu, verilen hukuki mücadelenin de her kademesinde destek vereceğimizi, öncülük yapacağımızı açık olarak ifade ediyoruz. AKP Belediye Başkan Adayları ile karşılaşan hemşerilerimizden de rica ediyorum, kömürlü termik santral hakkında adaylara görüşlerini sorsunlar” dedi. CHP ile İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinin kabak tadı vermeye başladığını ifade eden Tunca, “Yerel seçimlerde Eskişehir güç birliği görüşmeleri istikşafı görüşmeler haline dönüştü. Tam anlamıyla kabak tadı verdi ve halen devam etmektedir. Sonuçta Genel Merkezimizin alacağı karara saygı duyarak hareket edeceğiz. Ancak bilinmelidir ki bu sürecin uzaması partililerimizi artık ciddi boyutta rahatsız etmektedir. Bir an önce yolumuza koyulmak ve adaylarımızı da çalışmaların içine almak istiyoruz” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vural 21 Ocak 2019 15:47

iyi partiye belki oduunpazarı ve tepebaşı verilmez ama en azından sivrihisar-çifteler-seyitgazi-malıç gibi büyük ilçelerden 3 tanesi verilmeli ayrıca odunpazarı ve tepebaşında kontenjan adaylardan 2'şer tane verilmeli . verilmediği taktirde iyi parti chp ye oy vermez.

0 0 Cevap Yaz
MURAT 21 Ocak 2019 13:32

Milliyetçi ve muhafazakar kesimden-yani %55 lik sağ kesimden oy almak için yola çıkan bir parti Eskişehir de ve ülkede adını sürekli Chp ile yan-yana getirmemeli, Chp nin %25-30 luk oylarının peşinde olmak yerine, % 55 lik sağ kesime yönelmesi daha doğru olacaktır.Hedef kitlen budur.Ne amaçla yola çıktıkları ve parti tüzükleri bunu gerektirir.Benim düşünceme göre Sürekli Chp ile gündem oluşturmak siyasi etiğe aykırıdır.

1 1 Cevap Yaz
HAKAN 21 Ocak 2019 12:54

acilden görevden alınmalı ramis tunca bu süreci yönetemedi.ne yaptığı ne dediği belli olmayan güvenilmez biri

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi