ITSO işbirliği için Eskişehir'e geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ITSO işbirliği için Eskişehir'e geldi
A
a

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen beraberindeki meclis divanı, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte ETO’nun konuğu olarak Eskişehir’deki fabrikalarda incelemede bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası’nın konuğu olarak Eskişehir’de ziyaret ve inceleme gezisi gerçekleştirdi. Isparta TSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, meclis divanı, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan heyet ilk ziyaretini Eskişehir Ticaret Odası’na gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, oda olarak gerçekleştirdikleri projeleri ve iyi uygulamaları her kurum ve kuruluşla paylaşmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Eskişehir Ticaret Odası’nın artık örnek olan ve ilham veren kuruluş haline geldiğinin altını çizdi. İlklerin şehri Eskişehir’e yakışan projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Güler, hizmete sundukları birimlerle hem Eskişehir ekonomisine hem de üyelerine katkı sağladıklarını kaydetti.

Isparta TSO heyeti proje ve fabrika inceleme ziyaretleri yapacak
Isparta TSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise Eskişehir Ticaret Odası’nın çalışmalarını ve projelerini incelemek, odalar arasında işbirliğini geliştirmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, oda olarak gelişime ve yenilikçiliğe verdikleri önemin altını çizdi. Eskişehir’de ETO başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştireceklerini kaydeden Başdeğirmen, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika ziyaretleri yaparak, sanayici işbirliklerine yenilerini eklemeyi planladıklarını dile getirdi. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin Eskişehir temasları Lava Döküm, Sarar Giyim, Karcan Kesici Takım fabrika ziyaretleri ve Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi inceleme ziyareti ile devam edecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi