İstiklal İlkokulu’Na Tebrik Ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İstiklal İlkokulu’Na Tebrik Ziyareti
A
a

“Etwinning School” Etiketi Alan İstiklal İlkokuluna Tebrik Ziyareti

Sütiş Eskişehir
Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İrdelp beraberindeki heyet ile birlikte “eTwinning School” etiketi alan Altıntaş İstiklal İlkokulu’nu ziyaret etti.
Avrupa’daki okullar arası iş birliğini teşvik etmek amacıyla 2005 yılında Avrupa Komisyonu’nun “eöğrenme” programının ana hareketi olarak başlatılan ve Erasmus+’a da sıkı bir şekilde entegre edilen eTwinning Prjoesi çerçevesinde, Altıntaş İstiklal İlkokulu; Kütahya İl Genelinde “eTwinningSchool” etiketi almayı başaran 15 okuldan biri oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojisi Genel Müdürlüğünce verilen bu etikete sahip olan okulların; Bakanlık projelerinde pilot okul olarak değerlendirilmekte olduğu ve Avrupa Birliği Erasmus+ Projelerinde öncelik sahibi olduğu bildirildi.
Kaymakam İrdelp, okul bünyesinde oluşturulan etkinlik alanlarını da ziyaret etmesinin ardından, İlçemizi başarı ile temsil eden İstiklal İlkokulu’nun yöneticileri ve öğretmenleri ile eğitim-öğretim gören tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi