İstifa etmek de erdemliliktir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İstifa etmek de erdemliliktir
A
a

Transferi açacak güçleri olmadığını her defasında yenileyen Başkan Mehmet Şimşek, son olarak ‘Yorulduk’ diyerek görevi bırakma sinyali verdi. Camia, yorulan yönetimin istifa edip, kulübün önünü açmak için bir erdemlilik yapmasını beklemeye başladı.

Sütiş Eskişehir
Yorulduk açıklaması yapan Es Es yönetiminin artık bu belirsizliğe son vermesi gerekiyor. Camia, maddi anlamda güçlü bir yönetim istiyor… Camia maddi anlamda güçlü bir yönetimin oluşmasını isterken, mevcut yönetim ise kongre kararı almayı düşünmüyor. Zaman çok az, Es Es için şimdi harekete geçilmezse amatör lige düşeriz! Ligde zor günlerden geçen ve son sırada yer alan Eskişehirspor’da son alınan Mersin mağlubiyeti sonrası Başkan Mehmet Şimşek, ‘Yorulduk’ açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamanın ardından Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, ‘Yönetim yorulduysa, dinlenmeli’ açıklamasının ardından camiada yeniden kongre sesleri yükselmeye başlandı.

TRANSFERİ AÇACAK GÜÇLERİ YOK
Mevcut yönetim maddi anlamda kaynak bulamıyor. Transfer yasağının kaldırılması için de Başkan Mehmet Şimşek böyle bir maddi güçlerinin olmadığını her defasında yenilirken, camia maddi anlamda güçlü bir yönetimin oluşmasını istiyor. Gözler şimdi yönetime çevrilmiş durumda. Kulübün önünü açmak için mevcut yönetimin istifa edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

YÖNETİM KONGREYE YANAŞMIYOR
Kongre kararının alınmasının şu an için takıma zarar vereceğini düşünen Şimşek ve yönetimi kongreyi gündeme getirmiyor. Aday çıkması halinde görevi bırakabileceklerini her defasında yenileyen Mehmet Şimşek yönetiminin şu an tek hedefi ilk yarıda 15-16 puan bandını görmek. Çift hanelere ulaşılması halinde transfer yasağının kaldırılmasının daha da anlam kazanacağını düşünen yönetim hedefini 15-16 puan olarak belirledi. Eğer bu puan toplanamazsa Şimşek ve yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 3 Aralık 2022 11:51

Eskişehir sporu bitirenler 7 sulaleniz batsın

0 4 Cevap Yaz
Seçim var seçim 3 Aralık 2022 02:39

Kardeş neden gitsinler Başkan olmadan evvel Halil'le, Diriy'le, Erkan'la beraber siyasi görüşmeler yapmadılar mı, seçimde bize oy toplayın size söz maddi ve manevi destek sözleri verildi sözler alındı. Daha dur yakında yeni seçimler var abilerine oy toplayacaklar.

1 1 Cevap Yaz
pancarcı 2 Aralık 2022 18:48

-dünyanın 4te 3ü sudur beyler. kimse Eskişehirspor öldü bitti dağıldı diyemez. biz buradayız. --bravo başgaan

1 1 Cevap Yaz
bıdon 2 Aralık 2022 18:31

masa ustundekı etı urunlerı nedır anlayamadım

0 0 Cevap Yaz
Eses26 2 Aralık 2022 15:58

Hayırdır Anadolu gazetesi bir bildiğiniz mı var. Amacınız ne ,bu yönetimden önceki seçimden haberiniz yok mu bir ay başkan bulamadı bu klüp. Paralı başkan vardı da bu arkadaşlar mı engelledi. Suyu bulandırmayın işinize bakın.bildiğiniz bir talip varsa acık acık söyleyin . Kulüp sahipsiz kalmaz biri cıkar deniyor bazıları tarafından. Takımın transfer tahtasını açacak başkan vardı da daha bırınci ligte iken cıkmadı şimdi cıkacak hadi gidin işinize

8 24 Cevap Yaz
teneke

kayyumdan neden korkuyorsun.ne gibi göbek bağın var.hadi çekinme.borazan seni......

2 2
Vatandaş Sabri 2 Aralık 2022 15:23

Denetleme raporları alınıp kulübü batıranlar dava edilmeli.

0 21 Cevap Yaz
ahmet 2 Aralık 2022 13:45

Eyy Anadolu gazetesi bu haberi alternatif yönetim gruplarıyla beraber verseydiniz anlardım.Amacınız ne sizin?Kulübü kaosa sürüklemek mi?

7 22 Cevap Yaz
pompeo 2 Aralık 2022 11:23

hadi be basgan ... yap bi erdemlik ... acikla kimlerin nasil, ne zaman ne kadar yedigini ... bak zaten batmisiz ... aciklayiver kulübün nasil bitirildigini ...

1 27 Cevap Yaz
eyvah 2 Aralık 2022 10:30

yapıştı bunlar.amatör tayfası çöreklendi.kıpırdamıyor.hadi kardeşim başka kapıya....

9 12 Cevap Yaz
Orhan 2 Aralık 2022 10:24

Madem gücünüz yok neden yönetime geldiniz ve neden hala gitmemek için direniyorsunuz

15 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi