İşte şampiyon!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte şampiyon!
A
a

8 okul takımının katılımıyla 5 Ocak’ta başlayan Okullararası Voleybol Genç Kızlar B Kategorisinde final maçı oynandı. Genç Ufuk Temel Lisesi’ni yenen MAT-FKB Özel Gelişim Fen Lisesi şampiyonluğa ulaştı.

Sütiş Eskişehir
Rakibine göz açtırmadı
MAT-FKB Özel Gelişim Fen Lisesi ile Özel Genç Ufuk Temel Lisesi Yenikent Spor Salonu ev sahipliğinde karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iyi başlayan Genç Ufuklu kızlar ilk sette bir ara farkı açsa da Gelişim müthiş bir dönüş yaparak seti 25-20 aldı. İkinci sette ise Gelişim rakibine göz açtırmadı ve seti 25-18 alarak skoru 2-0’a getirdi.
 
Kıran kırana set
3’üncü set ise büyük bir heyecana sahne oldu. Genç Ufuk seti almak için bastırırken farkı bir hayli açtı. Ancak deneyimli antrenör Kazım Tokat’ın öğrencileri molaların ardından özellikle servisleri iyi değerlendirerek farkı eritip öne geçti. Rakibinin hatalarını da affetmeyen Özel Gelişim seti 25-22 alarak skoru 3-0 yaptı ve şampiyonluk sevinci yaşadı.
 
Kupa ve madalya verildi
Özel Genç Ufuk Temel Lisesi ikinci olurken 3’üncülük 4’üncülük maçında Özel Atayurt Anadolu Lisesi ile TOKİ Ş. Savaş Kubaş Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. Rakibini 3-0 geçen TOKİ Ş. Savaş Kubaş Anadolu Lisesi 3’üncü ve Özel Atayurt Anadolu Lisesi 4’üncü oldu. Karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi