İşte Osman Taş'ın Eskişehir'i sarsan açıklamaları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Osman Taş'ın Eskişehir'i sarsan açıklamaları
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan Taş, “Eğer Eskişehirspor’un önünü kesiyorsam bugün istifamı sunmaya hazırım. Biz bugünden sonra susmayacağız. Futbolculara telefon açılıyor sözleşme yapmayın deniliyor” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan Taş, “Eğer Eskişehirspor’un önünü kesiyorsam bugün istifamı sunmaya hazırım. Biz bugünden sonra susmayacağız. Futbolculara telefon açılıyor sözleşme yapmayın deniliyor” dedi. 
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Osman Taş ve Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya, transfer yasağını kaldırmanın şu an için mümkün olmadığını söyledi. Kulüpteki sıkıntılı süreçle ilgili konuşan Topkaya, “FIFA’ya 45 bin İsviçre Frankı harç ödedik. Jesse’ye 20 bin Euro ödedik. Tüm futbolculara 550 bin lira ödedik. 7979 kampanyasından 70 bin lira gelir, kumbaralardan 52 bin 407 bin TL gelir elde etmişiz. En son yaptığımız forma satış kampanyasından da kampanyaya katılıp ben öyle söylemedim diyenler var. Geçmişte çalışmış personeller var. Bunlarla ilgili dosyalarımız var. Kampanyadan para gelmiştir deyip haciz yazısı gönderenler var. Bunun mücadelesi de başladı. Transfer yasağını kaldırmak şu anda mümkün görünmüyor. Kulüp lisansıyla ilgili çalışıyoruz. Buradan da eksi 3 puan cezası alma durumu var. Projelerin hayata geçmesi zaman alacak. Kumbara ve forma kampanyalarında puan silme cezasını finanse etmek için düzenledik. Amacımız Eskişehirspor’a hizmet etmek. Kulübün diğer borçlarını temizlemek adına ciddi çalımalar yapıyoruz. Bugüne kadar 2.5 milyon ödeme yapmışız. 90 milyon futbol aile borcumuz var. Bu borçları ödememiz lazım” diye konuştu. 

“Eskişehirspor’un önünü kesiyorsam bugün istifamı sunmaya hazırım” 
Kulüp Başkanı Osman Taş ise, Eskişehirspor’a zarar verdiğini düşünenler varsa istifa etmeye hazır olduğunu söyledi. Başkan Taş, “Ben bugüne kadar hep sustum. Susmamın bir sebebi var. Biz bugünden sonra susmayacağız. 24 saat sonra ben bütün dosyalara açığım. Artık yeter. Benim tüylerim diken diken oluyor. Bugün 4 tane icra geldi. Biz kulübü kurtarmaya çalışıyoruz. Siz bize köstek oluyorsunuz. Bize tekrar taş koyacaklarsa ben bütün dosyaları açacağız. Ben çok iyi bir Eskişehirspor taraftarıyım. Kumbara kampanyasını biz dilencilik için yapmadık. Puan silme olduğu için bizim kurtuluşumuz bu yönde amaç, Eskişehirspor’u kurtarmak. Biz taraftarımızla kaldık. Buradan Konyaspor’a, Adana Demirspor’a teşekkür ederim. Eskişehirspor nefes alsın diyoruz. Eskişehirspor’un kümeye düşmesini istiyorsanız söyleyin yolumuza bakalım. 2015 yılında 4 tane icra gelmiş. Bugünü mü beklediniz? Hiç biriniz Eskişehirsporlu değilsiniz. Eğer Eskişehirspor’un önünü kesiyorsam bugün istifamı sunmaya hazırım. Yeter ki Eskişehirspor kurtulsun. İnsanlar bize yardım etmeye mi çalışıyorlar. Yüzümüze gülüp arkamızdan iş mi çeviriyorlar. Osman Taş Eskişehirspor’a zarar veriyorsa istifa etmeye hazırım” ifadelerini kullandı. 

“Futbolculara telefon açılıyor 'sözleşme yapmayın' deniliyor” 
Önlerine taş koyanların olduğunu aktaran Başkan Osman Taş, “Bu bir meydan okuma değil. 24 saat zaman. Engel bensem gitmeye hazırım. Ben 3 gündür sponsor firmasından cevap bekliyorum. Biz 400 bin lira vermeye hazırız dediler. Ben bunun cevabını bekliyorum. Aldığım cevaba bakın ‘Başkanım birileri çomak sokmaya çalıştı’ bu ne demek ya bu ayıp bir şey. 24 saat için bu iş çözülmezse yeter artık. Burada bir aday vardı da biz mi engel olduk, burada kulübü kurtarmak isteyen vardı da biz mi engel olduk? Benim yönetimim Eskişehirspor sevdalısı olduğu için burada. Bize gelecek paralar engelleniyor. Bu insanlar hala şehirde hiç bir şey olmamış gibi geziyorlar. Benim kesin kararım var. Ya bu düzelecek ya bu düzelecek. Anlaştığımız futbolculara engel konuluyor. Futbolculara telefon açılıyor sözleşme yapmayın deniliyor. Yapmak istediğimiz tüm projelerde önümüze taş konuluyor, ilerleyemiyoruz. Son 5 senenin faturaları bize kesildi. Bize patlarsa biz de patlatırız. Varsa birisi bu futbol takımını, taraftarı rahat uyutacak buyursun gelsin. Biz engel değil destek oluruz. Bütün futbolcular bize 10 adım geliyor. Bir senedir doğru dürüst para alamadılar. Onların hakları. Bütün çocuklara çok teşekkür ediyorum. Sabırla hepsi bekliyor. Şu anda hiçbir yerden gelirimiz yok" şeklinde konuştu. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Altan 31 Temmuz 2019 09:36

Tekrar ediyorum. Eğer söylendiği gibiyse, Eskişehir Spor Halil ÜNAL ve Mesut HOŞCAN adlı yöneticiler kulübü "Eskişehir Spor Tüzüğü"ne aykırı olarak aşırı borçlandırdıysa, malvarlıkları ile sorumludurlar.

2 3 Cevap Yaz
ONUR 31 Temmuz 2019 09:29

Yönetime gelmek için vaadlerin başında '' dilencilik yapmayacağız,kimseden para talebinde bulunmayacağız,bütçemiz hazır, bu takımı şampiyon yapacağız'' geliyordu. Ama gelin görün ki hepsi fos çıktı. Fuat Çapa '' cebinde hibe edecek en az 10 milyon parası olmayan geçmesin bu takımın başına diyordu'' ancak ozaman gelirim demişti. Ama geldi!! çünki tranfer teklifi gelmedi hiçbiryerden, Şimdi sayın Osman Taş çıkmış istifaya hazırım diyor.. Bence beklemeyin bir an önce istifa edin, Eskişehir Valisi ve Sayın Kazım KURT önderliğinde ve Sinan Özeçoğlu başkanlığında bir yönetim acilen oluşturulmalıdır. Eskişehirspor üzerinden pirim yapmaya çalışan bu yönetim, bir daha gelmemek üzere gitmelidir. Efendim neymiş futbolcuları arıyorlarmış sözleşme yapmayın diye, Kardeşim öde adamın parasını yapsın sözleşemeyi,-6 puan ceza gelmiş, ödeseydiniz parasını gelmezdi, -3 daha gelecekmiş, ödeyin gelmesin Geçmişteki yönetimleri biz çok iyi biliyoruz,anlatmanıza gerek yok, siz icraat yapın görelim

3 2 Cevap Yaz
Abdulkadir 31 Temmuz 2019 03:51

Ah Halil Ünal, ah Mesut Hoşcan!!! Siz sadece Eskişehirspor'un milyonlarca dolarını hiç etmekle kalmadınız; Bir şehrin ve yüzbinlerin hayallerini de katlettiniz. Bu asil arma böyle aciz, böyle 3 kuruşa muhtaç ve siz hiç bir şey olmamış gibi sokağa çıkabiliyorsunuz ya, aşkolsun Türkiye'de herşey olabilirsiniz ama rezil olmazsınız

0 3 Cevap Yaz
Vatandaş 30 Temmuz 2019 21:24

Belediye başkanlarımız nerdesiniz. Seçim bitti değil mi.Ya ötekiler milletvekileri ,atanmışlar,sanayiciler,işadamaları tüccarlar...50-100 forma alamadınız mı.Taraftar 2-3 forma alırken siz baktınız.

2 5 Cevap Yaz
-- 30 Temmuz 2019 20:40

Başkan öyle istifa yalan olmaz.mücadele edin..Yönetim kurulunda Mustafa vearkadaşların sağlam dursun ve mücasele etsinler.Biz sizden başarı bekliyoruz.

0 2 Cevap Yaz
Davut 30 Temmuz 2019 20:38

EsEs hainlerden çok çekti.Dürüst adamlara ihtiyaç var.Artık kimler EsEs içerden dışardan hançerliyor ise bilinsin.

0 2 Cevap Yaz
Hakan 30 Temmuz 2019 20:37

Başkan lütfen sizi ve EsEs'i zor durumda bırakan,alacaklıları ve oyuncuları yalanlarla kışkırtanlar kimler açıkla...Bırak istifa etmeyi.Şİmdiye kadar dillendirildi ama açıklanmadı..Yanlarına kalmasın hainliklerin yaptıkları.

0 2 Cevap Yaz
Hüseyin ÖZKAN 30 Temmuz 2019 19:45

Anlaşılan o ki bunlar takımı sahaya çıkaramayacak, kaçmak için yol yapıyorlar. Bu yönetim ağustos ayını çıkaramaz diye burada yazmıştım. Umarım hislerimde yanılırım. Bu yönetim hiç güven vermiyor. Haydi hayırlısı!

1 2 Cevap Yaz
Es-es 30 Temmuz 2019 19:27

Kimse açıllayın bizde bilelim bu şerefsileri tabi varsa

0 3 Cevap Yaz
Cc 30 Temmuz 2019 19:26

İsim isim bpatpat başkan böle yapan kimlerde eskisehirin kurtuluşu ve selameti için Susan dilsiz seytandir.

0 3 Cevap Yaz
Libero 30 Temmuz 2019 18:43

Eskişehirspor ‘a zarar veren bu isimleri bir an önce açıklayınki Eskişehir halkı gereken tepkiyi koysun.

0 4 Cevap Yaz
pompeo 30 Temmuz 2019 18:14

acilsin eski dosyalar .. olsun ne olacaksa ... pancarcilar, boscanlar ... versin eski hesaplari ..

0 3 Cevap Yaz
2626 30 Temmuz 2019 17:50

Madem istifa edecektin niye geldin.Engel olanlar var diyorsun.açıkla ...kimler..herkes bilsin...Karşılaştığın her zorlukta istifa olmaz.Başkanlık kolay değil.git işine..takımla ilgilen..Lafla değil icraatla cevap ver.göreceksin laf edenlerin çenesi anında kapanacak.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi