İşte Kazım Kurt’un adayı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Kazım Kurt’un adayı!
A
a

Eskişehir'de 23 Şubat'ta gerçekleşecek olan CHP İl Kongresi'nde en çok merak edilen aday sonunda belli oldu

Sütiş Eskişehir

ARİF ANBAR


Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir'de 23 Şubat'ta gerçekleşecek olan CHP İl Kongresi'nde en çok merak edilen aday sonunda belli oldu. 23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi il kongresinde şu ana kadar Ali Ünal ve Abdülkadir Adar adaylıklarını açıkladı. Yarın da Metin Tomsuk’un parti binasında adaylığını açıklanması bekleniyor. Süreç yaklaşırken bir gelişme daha yaşandı, Kazım Kurt grubunun adayı belirlendi.
 

Kazım Kurt'un adayı Recep Taşel

 
Bugüne kadar sessizliğini koruyan Kazım Kurt grubunun hamlesi merak ediliyordu. Alınan bilgiye göre, Kazım Kurt grubunun 23 Şubat’taki CHP il kongresinde Recep Taşel’i aday olarak çıkartacağı öğrenildi. Adaylık için imza toplamaya başlayan Taşel’in, ilçe başkanlarını ziyaret ettikten sonra resmi adaylık açıklaması yapması bekleniyor.

Recep Taşel kimdir?
Recep Taşel, bir dönem Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeliği ve Sanayi Odası Meclis üyeliği görevlerini yaptı. Ayrıca, CHP İl yönetimlerinde de bulundu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esnaf 5 Şubat 2020 08:40

bence chp nın ıl baskanı metın tomsuk olmalı.CUNKU yıllardır ozverıyle partı ıcın calışıyor ve son derece durust bır ınsan.

1 2 Cevap Yaz
nilgün başeğmez 4 Şubat 2020 14:49

seçilmiş bir belediye başkanının , seçim öncesi desteklediğim aday budur diyerek açıklama yapmasını hiç etik bulmuyorum..

3 7 Cevap Yaz
Hasan Hüseyin 4 Şubat 2020 11:57

Artık şunun adayı bunun adayı yerine CHP Eskişehir ili ve örgütünün adayı olmayı beceremediler. Delegenin hür iradesi nerede? Belediye başkanının görevi il başkanını, ilçe başkanını, belediye meclis üyesini ve il, ilçe, mahalle delegesini belirlemek midir? Herkes işini yapsın ve demokratik bir seçim olsun(!) Ama bunlarla değil tabi ki. Eskişehir'deki belediye meclis üyelerine bir bakın hep aynı sima ve yüzler,bunlardan başka bir değerli üye mı yok yoksa?Her zaman bunlar mecliste!!

3 10 Cevap Yaz
arzu 4 Şubat 2020 11:41

hayırlı olsun yolu açık olsun

6 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi