İşte Güzellik Tac'ının yeni sahibi! (Aslı Sümen kimdir! Miss Turkey 2017)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Güzellik Tac'ının yeni sahibi! (Aslı Sümen kimdir! Miss Turkey 2017)
A
a

Skandal paylaşımları nedeniyle Itır Esen'in tacının elinden alınmasıyla MISS Turkey 2017'de ikinci olan Aslı Sümen Türkiye'nin en güzel kızı oldu.

Sütiş Eskişehir

Miss Turkey 2017 güzeli Aslı Sümen kimdir!

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda birinci seçilen Itır Esen'in tacı, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşım nedeniyle geri alındı. Esen'in tacının geri alınmasıyla sıralama değiştir ve Türkiye'nin en güzel kızı Aslı Sümen oldu.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Esen'in tacının geri alınacağını açıklayan Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, "Üzülerek duyuruyoruz ki bu tweetin Itır Esen tarafından atıldığı kanaatine varılmıştır. Kuruluş amacı Türkiye'yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonu'nun böyle bir paylaşımı kabul etmesi mümkün değildir" ifadesini kullandı.

SIRALAMA DEĞİŞTİ

Itır Esen'in tacının geri alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen'in birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan'ın ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar'ın ise üçüncü olduğu bildirildi.

2017 Miss Turkey birincisi olarak seçilen Itır Esen’in 15 Temmuz Şehitleriyle alay ettiği tweet sonrasında birinciliği elinden alındı. Yerine Miss Turkey ikincisi Aslı Sümen birinciliğe layık görüldü. Peki, 2017 Miss Turkey birincisi Aslı Sümen kimdir? Yaşı ve boyu kaç?

Binlerce kişinin heyecanla beklediği Miss Turkey 2017'nin finalleri dün gerçekleşti. Yarışmanın ikincisi ise Aslı Sümen oldu. Ancak Itır Esen'in tacının 15 Temmuz şehitleriyle alay içerikli tweeti sonucu geri alınması nedeniyle Miss Turkey 2017 birincilik tacı elinden alındı. Yerine Miss Turkey 2017 ikincisi Aslı Sümen, birinciliğe getirildi.

MISS TURKEY 2017 YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA!

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen'in tacını geri aldı. Itır Esen'in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet'i nedeniyle alındığı açıklandı. İşte, Itır Esen'in sosyal medyada büyük bir tepki çeken ve yoğun eleştiriye tutulan o tweeti...

ASLI SÜMEN BİRİNCİLİĞE GETİRİLDİ!

Itır Esen'in sosyal medya paylaşımları nedeniyle tacının geri alınmasının ardından Miss Turkey 2017 birincisi Aslı Sümen oldu.

ASLI SÜMEN KİMDİR?

Aslı Sümen Mersin doğumludur.

23 yaşında ve 1.72 boya sahiptir.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezundur.

Aslı Sümen, mankenlik ve fotomodellikle uğraşmaktadır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi