İşte gerçek yüzlerini gösteren belge!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte gerçek yüzlerini gösteren belge!
A
a

Türk futbol kamuoyuna ‘Anadolu’ açıklamalarıyla şirin gözükmeye çalışan Trabzonspor Kulüp Başkanı Ağaoğlu gerçek yüzünü gösterdi…

Sütiş Eskişehir
TUTARSIZLIĞIN BU KADARI!
Geçtiğimiz günlerde “Trabzonspor'un elinde kupa yükselirse bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur" açıklamasını yapan Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu herkese şirin gözükmeye çalıştı.
Ancak Trabzonspor Kulübü’nü yönetenlerin gerçek yüzü ortaya çıktı. Eskişehirspor Kulübü transfer yasağını kaldırmak için Trabzonspor Kulübü’nden imza istedi, Bordo-Mavili Kulüp bunu ret etti.

Dilekçe yolladılar
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ara transfer döneminde transfer yasağını kaldırıp kadrosuna takviye yapmayı hedefliyor. Ancak Es Es yönetiminin önündeki en büyük engel ise Trabzonspor dosyası. Bu dosyayı kapatmak için büyük bir uğraş veren Es Es yönetimi, dün Trabzonspor Kulübü’ne bir dilekçe yolladı.

Trabzonspor belge 31 12 2021
Olumsuz cevap aldılar
Mehmet Şimşek başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi, ara transfer döneminde transfer yasağının kalkması adına Trabzonspor Kulübü'nden mevcut borcun baki kalması şartıyla gerekli imzanın verilmesini talep etti. Trabzonspor yönetimi ise bu talebe olumsuz cevap vererek paranın ödenmesi konusundaki ısrarını sürdürdü.
 
Şirin gözükmeye çalışmıştı
Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde, “Trabzonspor'un elinde kupa yükselirse bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur" diyerek herkese şirin gözükmeye çalıştı. Ancak o açıklamadaki samimiyet ne yazık ki Eskişehirspor’a karşı gösterilmedi.

Türkiye gündemindeydi
Trabzonspor Kulübü’nün Eskişehirspor’a olumsuz cevap vermesi tepkilere neden oldu. Birçok futbolsever Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun, ‘Anadolu’ açıklamalarıyla bu yaptıklarının tutarsız olduğunu belirterek twitter’dan duygularını ifade etti.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Uğur 1 Ocak 2022 12:34

Bu adamlar ağlaya ağlaya devletten 70 milyon avro hibe aldılar.Devlet şampiyon olmalarını istiyor.

0 2 Cevap Yaz
2626ucar 31 Aralık 2021 10:24

İnşallah başakşehir olur şampiyon Trabzonda avcunu yalar

7 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi