İşte Eskişehirspor'un yeni transferleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehirspor'un yeni transferleri
A
a

3. Lig’de kümede kalmayı hedefleyen Eskişehirspor’da transfer harekatı başladı. Siyah Kırmızılı ekip 7 futbolcuyla anlaşma sağladı. Es Es’in transfere devam edeceği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
İsmail oldukça deneyimli
Es Es’in anlaşma sağladı İsmail Haktan Odabaşı oldukça deneyimli bir isim. Hücum bölgesinin sağ kanadında forma giyen 31 yaşındaki futbolcu son olarak 1461 Trabzon’da oynuyordu. Gaziantep, Giresun, Manisa, Bursaspor, Şanlıurfa, Menemen ve Afyonspor’da forma giyen İsmail, Bursaspor formasıyla 2’si Şampiyonlar Ligi ve 2 kez de Avrupa Ligi maçlarında forma giydi. Son olarak İsmail, 1. Lig’de 173, 2. Lig’de 64, Süper Lig’de ise 24 maça çıktı. İsmail, Bursaspor’da şampiyonluk sevinci yaşadı.
 
Defansa İsmet takviyesi
Es Es, son olarak Isparta 32spor’da forma giyen İsmet Kavuştu ile anlaşma sağladı. 29 yaşındaki stoper, tesislere gelerek yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. İsmet’in bugün veya yarın resmi imzayı atması bekleniyor. Stoper İsmet Kavuştu bu sezon Isparta 32’de 6 karşılaşmada forma giydi. Futbola Altay altyapısında başlayan 29 yaşındaki futbolcu Niğde, Giresun, Çorum, Bayburt, Kahramanmaraş ve Vanspor’da forma giydi. Çoğunlukla 2. Lig deneyimi olan İsmet, bu ligde toplam 140 maça çıktı. 3. Lig’de ise kariyerinde 70 maça çıkan İsmet, 4 gol attı. Takımdan ayrılan Teknik Direktör Emre Özbayer elindeki kadroda orijinal mevkisi stoper olan futbolcu azlığından dert yanıyordu.


 
Ömer İnan sol bekte forma giyiyor
Eskişehirspor yönetimi sol beke Ömer İnan’ı takviye ediyor. 28 yaşındaki futbolcu Beşiktaş U21, Anadolu Üsküdar, Ünyespor, Silivrispor, Sultanbeyli, Koca Belediye, Şile Yıldızspor, 52 Orduspor, Bayburt Özel İdare, Afyonspor ve Sivas Belediyespor’da forma giydi. Ömer bu sezon Sivas ekibiyle 13 resmi maçta forma giydi.
 
Ayberk hücum bölgesine
Yönetimin ve transfer komitesinin bir diğer takviyesi ise Ayberk Altan oldu. Hücumda forma giyen futbolcu Hacettepe, Gençlerbirliği, Ankara Adliye, Anadolu Selçukluspor, 1922 Konyaspor, Ankara Demirspor, 68 Aksarayspor ve son olarak 2. Lig ekibi Adıyaman FK’da oynadı. Bu sezon takımına gol katkısı sunamadı.
 
Melih Bostan imzaya yakın
Eskişehirspor son olarak Fenerbahçe altyapısında forma giyen Melih Bostan ile anlaşmaya çalışıyor. Sarı Lacivertli ekipte santrafor olarak görev yapan 18 yaşındaki futbolcu, gelecek vaat eden isimler arasında gösteriliyor. Es Es eğer Fenerbahçe yönetimi ile anlaşma sağlarsa, Melih ile resmi imza atılacak. Melih geçen sezon da 2. Lig ekibi Serik Belediyesi’ne kiralanmış 8 maçta 1 gol atmıştı.
 
Sağ beke Tufan Kelleci
Transfer harekatını sürdüren Eskişehirspor’da sağ beke düşünülen ilk isim Tufan Kelleci… Son olarak Sivas Belediye forması giyen Tufan ile görüşme yapan yönetimin anlaşma sağladığı öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcu Elazığ, Soma, Altay, Sakaryaspor, Adana Demirspor forması giymişti. Tufan bu sezon Sivas Belediye formasıyla 10 maça çıktı.
 
Ön liberoya Serdar Sudun
Eskişehirspor’un son olarak anlaşma sağladığı isimlerden birisi de Serdar Sudun. 33 yaşındaki futbolcu önlibero mevkisinde forma giyiyor. 1 buçuk sezondur 3. Lig ekibi Efeler 09 Kulübü’nde forma giyen Serdar, bu sezon 18 maçta forma giyerken 2 gol atma başarısı gösterdi. Hatayspor, Adana Demir, Bayrampaşa, Kepez Belediye gibi ekiplerde forma giyen Serdar oldukça deneyimli bir isim.
 
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ramo 2 Şubat 2023 10:16

Pek yaşlı futbolcuları transfer etmeyelim, yolumuz uzun, 30 yaşın altındaki futbolcuları alalım, bizimkilerden bir cacık olmaz, gitsinler amatör takımlarda oynasınlar. Kendilerini geliştirmediler.

3 3 Cevap Yaz
Ekici26 2 Şubat 2023 08:57

Bunların yanında Batuhan süper ,1461 de 38 maç 30 gol 8 asist

1 0 Cevap Yaz
Alper eses 2 Şubat 2023 05:57

Umarım faydalı olurlar

0 3 Cevap Yaz
Halis 2 Şubat 2023 00:34

Alt yapıdan çıkan süperl lig takımlarında fazla forma şansı bulamayan geleceği parlak çok oyuncu var 2-3 tane alsak yeterli diye düşünüyorum, ve en önemlisi iyi bir kaleci kazım bize, eski kalecilerimizden boffin, Ali şaşal yada kayacan olsa her türlü idare ederiz

1 2 Cevap Yaz
Esk26 2 Şubat 2023 00:33

Bence bu 7 isimden 5 i gereksiz olacak diye düşünüyorum, tamam çok iyi bir ligde ve iyi bir sırada değiliz çok iyi oyuncular zaten gelmez ama deneyimli 25-28 yaş aralarında 4 tane kilit isim oyuncu alsak yeterli diye düşünüyorum

2 1 Cevap Yaz
Es-esli26 1 Şubat 2023 23:02

Bu futbolcuların çoğu mevcut takımlarına sezon başı transfer olmuş fakat beklentileri karşılayamamış futbolcular…

1 1 Cevap Yaz
Es-esli26 1 Şubat 2023 22:55

Takımın yaş ortalaması 10 yaş artacak, takım yaşlanacağı gibi Bu futbolcularla nasıl 1,5-2,5-3 yıl sözleşme yapılacak? 1. Ligde oynadığımız dönemdeki ihtiyar heyeti gibi futbolu bizde bırakırlar. İyi ki transfer tahtasını açmışız, bunlara ekmek kapısı olduk!..

2 3 Cevap Yaz
Es Es li 1 Şubat 2023 22:31

Genç isimlere bakalım yolumuz uzun yaşlılar elde kalip bize yük oluyor

4 30 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi