İşte Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü
A
a

Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yolların ayrılmasının ardından Eskişehirspor’da yeni teknik direktör belli oldu. Siyah Kırmızılı ekip Eskişehirli teknik adam Emre Özbayer’i göreve getirdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi vakit kaybetmedi
TFF 3. Lig’de küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor’da 5’inci hafta sonunda kan değişikliği yaşandı. Art arda alınan mağlubiyetlerin ardından Es Es’te Cüneyt Biçer’in koltuğu sallanmaya başlanmıştı. Son olarak Urfa’da oynanan Karbel Karaköprü karşılaşmasında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından Cüneyt Biçer ile yollar ayrıldı. Yönetim vakit kaybetmeden yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı.
 
Anlaşma sağlandı
Eskişehirspor yönetimi ilk olarak Eskişehirli antrenör Emre Özbayer ile görüştü. Prensipte anlaşma sağlanan Özbayer’in bugün takımla ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. Emre Özbayer, kariyerinde Eskişehir Demirspor, Anadolu Üniversitesi, Erbaaspor gibi takımları çalıştırdı. Eskişehirli antrenör Emre Özbayer ile mevcut yönetim arasında sezon başında imza verme sıkıntısı yaşanmıştı. Ayrıca Özbayer sezon geçtiğimiz yıllarda da aynı sorunla Es Es gündemine gelmişti.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 5 Ekim 2022 08:06

Yönetimi tebrik ediyorum. “Eskişehirspor kapanırsa kapansın…” diyen bir Eskişehirspor düşmanını, Eskişehirspor’un başına getirdikleri için. Bakın bakalım Trabzonlu ve Muşlu birileri de var mı? Kıyıda köşede kalmış Eskişehirspor düşmanı var mı? Onları da takımın başına getirin. Olsun bitsin. Eskişehir mahalli ligde oynasın.

0 9 Cevap Yaz
Esesli 26 4 Ekim 2022 22:17

Cüneyt hoca geldiğinde Esesli hoca niye gelmiyor demiştik. Başkan daha 1 hafta önce Esesli Hoca istemediğini es tv de söylemişti. Peki şimdi ne oldu? Gelen hoca Esesli mi o da soru işareti… Gelen hocalar 3. ligde ya çok tecrübeli yada tecrübesiz, arasını ne zaman bulacağız? Bal liginde mi? Uyan Eskişehir!..

0 4 Cevap Yaz
vat 4 Ekim 2022 17:22

beşiktaşlı osman, galatasaraylı özgür, şimdi bu. Sırada ne var başkan, tarabzonsporlu denetçi?

0 5 Cevap Yaz
Zippo 4 Ekim 2022 12:46

Amatör lige hazırlık bu olsa gerek hic bı profesyonel takım çalıştırmamis hocayı getirdik

1 11 Cevap Yaz
ess 4 Ekim 2022 10:11

Ortada çok ciddi bir durum var. Bir: yönetim sürekli, "birileri Eskişehirspor'un kapanmasını istiyor," deyip deyip destek bekliyor. Ama genellikle kim, isim vermiyor. Hep gizli düşman.Sadece birkaçını biliyoruz (şahıs) olarak. İki: gelen arkadaş zamanında "Eskişehirspor kapanırsa kapansın" demiş bir kişidir. Yani bu arkadaş yukarıdaki tanıma tıpatıp uyuyor. Sorun: yönetim Eskişehirspor düşmanlarını neden kulübe getiriyor? Amacı Eses'i kapatmak mı? Kapanmasını isteyenlerle yola çıkılmasında maksat ne? Madem böyle bir amacı var, neden şehirden para istiyor? bak kapanmasını isteyenler var siz para verin ben çok güzel idare ederim diyor? Ortada çok ciddi bir güven sorunu bulunuyor. Yönetim ya kendi yarattığı düşmanlarla el ele amaçları belli. Ya çok unutkan. Ya da kulübü düşmana teslim edecek kadar, ..."iyi niyetli"... diyelim. Yazık. Taraftarın da taleplerini hiçe saymasından anlaşılması gerek ne olduğu.

0 24 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi