İşte Eskişehirspor'un ilk 11'i! Semih'in yerine...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehirspor'un ilk 11'i! Semih'in yerine...
A
a

Eskişehirspor, bugün ligin güçlü ve istikrarlı  ekiplerinden Gaziantep Gazişehir FK’yı konuk etti. Maç öncesi Yücel İldiz, cezalı Semih Güler'in yerine ilk 11'de Aykut'a şans verdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında sahasında Gazişehir Gaziantep’e 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmada tek golümüzü Kaan Kanak kaydetti.

İşte ilk 11'ler

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz, Ümraniyespor maçında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan savunmanın bel kemiği Semih Güler'in yerine bu maçta ilk 11'de Aykut'a şans verdi. 
Eskişehirspor: Kayacan, Aykut, Akaminko, Bedirhan, Kaan Kanak, Hürriyet Gücer, Hasan Hüseyin, Dorukhan, Ofoedu, Bruno, Semih Şentürk.
Gazişehir Gaziantep: Adam, Ahmet, Sinan, M. Erdem, Uğur, Jefferson, Tugay, Gökhan, Del Valle, Serdar, Özgürcan

Eskişehirspor taraftarları ise, hafta içinde ve saat 16.00’da oynanacak kritik karşılaşmada, görevinin başında olmak için hazır durumda. Birçok işyeri çalışanlarına maça gidebilmeleri için izin vermeyi planlarken, kamuda çalışan birçok taraftar ise, idari izin alarak tribüne geldi.

Dakika dakika maçın detayları için tıklayınız

Yoğun maç programı

Lig maratonunda ikinci yarının bir hafta geç başlaması yüzünden, hafta içine de alınan maç programı yüzünden, yoğun bir maç trafiği geçirecek Eskişehirspor, Gazişehir maçı sonrası izin yapmadan, hemen Pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisa maçı hazırlıklarına başlayacak. Şimşekler, Manisa maçı sonrası bir sonraki hafta sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak ve ardından tekrar hafta içi mesaisinde Erzurum deplasmanına gidip, hafta sonu sahasında Altonordu’yu ağırlayarak, 3 hafta içinde oynayacağı 6 maçlık seriyi tamamlayacak.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kahpesehir 21 Şubat 2018 20:12

Kahpesehir e de boyleee

0 0 Cevap Yaz
Gazisehirli 21 Şubat 2018 20:11

Ne oldu karşınızda 18 yaşından kurulu gaziantepspor yokmuydu. HATIRALAR SARDI DÖRT BIR YANINIZI

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi