İşte Eskişehirlilerin Muharrem İnce düşüncesi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehirlilerin Muharrem İnce düşüncesi...
A
a

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığına adaylığını koyması, “İnce ne kadar oy alabilir?” sorusunu da akıllara getirdi. Memleket Partisi liderinin adaylığını yorumlayan Eskişehirliler, İnce’nin yüzde 1 ila 10 arasında oy potansiyelinin olduğunu savundu.

Sütiş Eskişehir
Memleket Partisi Genel Başkanı İnce’nin, 14 Mayıs’taki seçimlerde cumhurbaşkanlığına adaylığını koyması, gözleri Millet İttifakı seçmenine çevirdi. Konuyu ES TV mikrofonuna değerlendiren vatandaşlar, Memleket Partisi liderinin ciddi bir oy potansiyeli olmadığını söyledi. İnce’nin Millet İttifakı’nın oylarını böleceğini ifade eden Eskişehirliler, “Bu işin oy bölmekten başka bir etkisi yok.”

HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR
İnce’nin seçimlere katılmasının oyları böleceğini dile getiren 66 yaşındaki Yalçın Tiryaki, “İnce’nin seçimlere katılması Millet İttifakı’na yüzde 1-2’lik bir oy kaybı olarak yansıyabilir fakat yüzde 1’lik oy bile çok şeyler değiştirebilir” diye konuştu.

YÜZDE 3-5 OY ALIR
Memleket Partisi liderinin kayda değer bir oy alamayacağını ifade eden 59 yaşındaki Ali Borucu da “Hiçbir şey alamaz. En fazla yüzde 3-5 civarında oy alır. Bu oranın seçim sonuçlarını etkileyeceğini düşünmüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

OLUMLU KARŞILIYORUM
İnce’nin aday olmasını olumlu karşıladığını belirten 45 yaşındaki Poyraz Veysel Çadır ise “Kendisinin siyaset tarzını beğeniyorum. Büyük bir ihtimalle ona oy vereceğim. İnce, son günlerde oy potansiyeli anlamında bir artış yaşadı” dedi.

YÜZDE 2 OY ALIRSA BAŞARI
İnce’nin adaylığını onaylamadığını söyleyen 62 yaşındaki Muzaffer Yıldırım, “İnce, böyle yaparak CHP’nin oylarını bölüyor. CHP kökenli olmasına rağmen bunu yapıyor. İnce, yüzde 2 oy alırsa onun için bir başarı olmuş olur” yorumunu yaptı.

ERDOĞAN KAZANACAK
“Başarılı olamayacak” diyen 70 yaşındaki Mustafa Bayar da “Seçimi Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacağını düşünüyorum. İnce, yüzde 10’u geçebilirse çok büyük oy almış olur çünkü Türkiye’de sol bölündü” şeklinde konuştu.
 
 
Kaynak : Atahan Gezer
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi