İşte Eskişehir Ticaret Odası'nın yeni başkanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehir Ticaret Odası'nın yeni başkanı
A
a

Eskişehir'de 3 adayın yarıştığı Eskişehir Ticaret Odası'nda başkanlığa yeniden Metin Güler seçildi.

Sütiş Eskişehir
(Son Dakika Eskişehir Haberleri)
 

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, yapılan meclis üyeliği seçimleri sonucunda güven tazeledi. 

ETO'da 40 meslek komitesinde meclis üyeleri, Cumhuriyet Lisesi'nde yapılan seçimle belirlindi. 

Mevcut Oda Başkanı Metin Güler ile diğer adaylar Erdoğan Tekgöz ve Ayhan Sezer'in hazırladıkları listelerle yarıştığı seçimde, 40 komitenin 34'ünü kazanan Güler, güven tazelemiş oldu. 

Güler, gayri resmi seçim sonuçlarının belirlenmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimde görev alan herkese teşekkür etti. 
 

"Şu anda seçimin yüzde 85'ini almış durumdayız." diyen Güler, şöyle konuştu:

"Artık, şeçim bitti. Bundan sonraki süreçte yapacağımız projeler daha da ön plana çıkacak. Bu kravatın çıkartıyor, artık herkesin başkanıyız. Ayrı gayri yok, mesele Eskişehir meselesidir. Daha iyi yerlere gelmek için uğraş vereceğiz. işimiz daha yeni başlıyor. Bugün seçim bitti, yarından itibaren yeni projelerle Eskişehir'i daha iyi yerlere taşıyacağız." 

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından yeni meclisin 14 Nisan Cumartesi günü yönetim kurulu ve meclis divanını belirlemek üzere toplanmasının öngörüldüğü bildirildi.



Metin Güler kimdir?

Metin Güler, 1966 yılında Eskişehir’de doğdu. Erken yaşlarda ticaretle tanışan Güler, halen metal sektöründe faaliyet gösteren Güler Şirketler Topluluğu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir. Eskişehir Ticaret Odası bünyesindeki çalışmalarına 1995 yılında Komite Üyesi olarak başladı. 1999-2005 yılları arasında Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Bu dönemde Eskişehir Ticaret Odası’nın kalite çalışmalarına başlamasında öncü rol aldı. 2009’da ve 2013’te iki dönem Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini üstlendi. 18 Aralık 2013 tarihinden bu yana Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürüyor. Geçmişte Eskişehir Sanayici ve İş Adamaları Derneğinde üç dönem Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Metin Güler, halen Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı Başkanı, Muttalıp Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Odaları Konsey Üyesi, Eskişehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) Yüksek İstişare Kurulu Üyesidir.

Almanca ile Slav dillerini bilen Güler, evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ismail 9 Nisan 2018 09:41

attığınız başlıktan haberiniz biliyor bir de gazeteci olacaksınız aynı kişinin tekrar seçildiği zaman yeni başkan denilmez

1 0 Cevap Yaz
Kenan yilmaz 7 Nisan 2018 18:03

TepriKendine ederiz

1 2 Cevap Yaz
Mehmet 7 Nisan 2018 18:02

hayırlı olsun. . . . .

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi