İşte Erkan Zengin'in yeni takımı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Erkan Zengin'in yeni takımı
A
a

İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada, daha önce Türkiye'de Beşiktaş, Eskişehirspor ve Trabzonspor formalarını terletmiş olan Erkan Zengin'in bu sezon kırmızı siyahlı forma için ter dökeceği belirtildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Karagümrük Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde: "Kulübümüz Erkan Zengin'i renklerine bağladı. Daha önce Süper Lig'de Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor formaları giymiş olan ve İsveç Milli Takımı'nda 21 maça çıkmış deneyimli futbolcu artık kırmızı siyahlı formamızın başarısı için ter dökecektir."


"PARA İÇİN DEĞİL, KARAGÜMRÜK'Ü ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN GELDİM"

Transferinin ardından kulübün internet sitesine kısa bir açıklamada bulunan Erkan Zengin, "Buraya para için değil, Karagümrük ve Süleyman (Hurma) Abi'yi arkadaşlarımla birlikte şampiyon yapmaya geldim" dedi. Fatih Karagümrük, Erkan Zengin'in yanı sıra daha önce Spor Toto Süper Lig'de forma giymiş olan Turgut Doğan Şahin ve Mehmet Batdal'ı da kadrosuna katmıştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 2 Ağustos 2018 18:47

Erkan adamdır .EsEs kullanmasını bilemedi.

0 0 Cevap Yaz
ömer 2 Ağustos 2018 09:01

Karagümrük yanıyor.Erkanın oradaki disiplini de bozacağını düşünüyorum çünkü hocaya karşı gelebiliyor,oyun içinde özgür olmayı seviyor,işine gelmeyen bir durum olduğunda da çekip gidiyor.Örnek geçen sene eskişehirsporda yaptıkları.

0 2 Cevap Yaz
Cuneyt 2 Ağustos 2018 03:25

Erkan takım bulamadina göre oraya gitti demek ki tarık camdal var sırada oda oraya gider eniştesi tutar elinden.

0 1 Cevap Yaz
Mustafa 1 Ağustos 2018 18:20

bize gelirken de para için gelmediğini söylemişti.. taktik aynı..

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi