İşte CHP'nin adayı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte CHP'nin adayı!
A
a

Ahmet Hakan, bugünkü "Saadet de tıpkı Milli Selamet gibi anahtar parti oldu" başlıklı yazısında 2019 seçimleri için Saadet Partisi'nin AK Parti ve MHP tarafından istendiğini belirterek, ittifak dışında başka bir muhafazakar parti istenmediğini yazdı.

Sütiş Eskişehir
Saadet Partisi'nin muhafazakâr parti olarak önemine dikkat çeken Hakan, partinin oy oranının ve kapsamının 2019 seçimi için çok önemli olduğunu aktardı. Ahmet Hakan, köşesinde ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi'nde konuşulan Cumhurbaşkanı adayını açıklayarak yazısında şu ifadeleri kullandı:

"CHP, HALUK KOÇ'U ADAY YAPACAKMIŞ

CHP Parti Meclisi’nde ciddi ciddi konuşmuşlar.

“Cumhurbaşkanı adayı olarak Haluk Koç’u gösterelim” falan demişler.

Var ya...

CHP hakikaten de eğer Haluk Koç’u aday gösterirse...

Ve başkanlık seçimi ikinci tura kalırsa...

Meral Akşener, ikinci turda en yüksek oyu alan aday olur."


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 

Büyükerşen ismi çok sıkça geçiyor!

Büyükerşen ismi çok sıkça geçiyor!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak Yılmaz Büyükerşen’in ismi geçiyor, ne diyorsunuz?” sorusuna Özkoç, şu yanıtı verdi:

“Sayın Büyükerşen çok değerli bir belediye başkanımızdır. İsmi çok sıkça da geçmektedir, başka isimler de geçmektedir. Biz sadece CHP’nin içerisinden bir aday çıksın ve cumhurbaşkanı adayı olsun diye bakmıyoruz. Bizim cumhurbaşkanlığı seçimlerine bakış açımızdaki netlik şudur; cumhurbaşkanlığı sisteminin bu sistemle yürütülmesine karşıyız. Cumhurbaşkanı adayı ister bizim siyasi partiden olur isterse ülkemizin bir değeri olur, kim olursa olsun siyasi partilerin ve tüm bileşenlerin ortak adayı olarak çıkabilir, kim çıkarsa çıksın ondan bir tek şey talep ediyoruz; 'ben Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanlığına adayım, Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanı seçilirsem parlamentonun yetkilerini parlamentoya iade edeceğim'. Biz başbakanla yürütmeye, biz yargının demokratik olmasına, biz yasamanın özgürce kendisini ifade etmesinden yanayız.”
 

Yılmaz Büyükerşen aday olacak mı?

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan gul 3 Mart 2018 01:03

Olsunda çapını öğrensin.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi