Haziran ortası gökyüzü güncesi

17 Haziran’da Yay Burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Manevi tecrübe, ilahi bağlantı için iyi bir gün (ve gece) ‘dir. Pragmatik hedefleri belirlemeden önce büyük resmi görmek önemlidir.

17 Haziran 2019 09:20
A
a
Sütiş Eskişehir
Hayatınızın neresindesiniz? Gerçekleştirme eylemine geçmeden önce o şeyi ne kadar istiyorsunuz bir düşünün. (Gerçekten istiyor musun ?) O şey ki ; bir kişi, iş, eşya olabilir. Siz her neyi istiyorsanız önce bir düşünün. Dolunay bitişleri sembolie eder. Sana zarar veren,yolunda ilerletmeyenlerden zararlı otlardan kurtul ve yeni çiçekli bahçeni tasarlamak için niyet et. 21 Haziran ‘da Neptün Geriliyor. Neptün ; bilinçaltını, hayallerimizi, rüyaları, fantezileri, şifacılığı ve sezgileri anlatır.Kontrolsüz hayal gücü ve fazla hayal kurmak, bu beş ayda karşılaşabileceğiniz bazı problemlerdir. Neptün ideal olanı arar. Bu süreçte olandan ya da olabilecek olandan çok daha fazlasını arıyor olabiliriz. Bazen bizi yüz yüze geleceğimiz sert ve acı dolu bir gerçeklikle bırakabilir Neptün. Derin anlamların içinde kaybolmadan önce lütfen gerçekçi bakış açılarını da değerlendirin.

Koç (21 Mart - 19 Nisan); Tatil zamanı, biraz gevşeyin. Bol seyahatli,iletişim trafiği yoğun ve aile meselelerine önem verdiğiniz bir ay olacak. Gelişen yenilikçi fikirleriniz için sabırlı olun. Yeni arkadaşlıklar edinebilir, yeni bilgi kanalları elde edebilirsiz. Konuşurken insanlara oldukça çekici ve güzel görüneceksiniz. Tatil aşkları mümkündür. Fazla hayalperestlikten uzak durun. Yanılma payınızı hesaba katın ve realist bakmayı unutmayın.
Boğa(20 Nisan - 20 Mayıs); Sizi neyin önemli kıldığını ve ne istediğinizi keşfetmek için zengin bir zamandır. Kendinizle ve zamanla yarışabilirsiniz. Yaratıcı enerjiniz bu ay güçlüdür ve üretkenliğinizi nerede açığa çıkarabileceğinizi keşfedebilirsiniz. Alışverişe çıkın ve ilham verici bir kitap alın. Arkadaşlarınızla sohbet edin ve sizin için neyin önemli olduğu hakkında fikirlerinizi masaya yatırın.
İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran); Doğum günün kutlu olsun, İkizler. Bu ay doğum günü hediyen harika bir macera olacak. Tutkulu,heyecanlı ve zeki bulduğunuz kişiler ile tanışma fırsatı olacaktır. Siz de aynı şekilde yoğun tutkulu hissedeceksiniz hayata karşı. Sorumluluk modundan biraz çıkın ve keyfinize bakın. Kariyer ve ilişkide olmak istediğiniz kişi olmak için kendinizi daha özgür hale nasıl evriltebileceğinizi düşünün .Algılarınıza güvenin. Başkalarına ilham verin… Bunun için taktir edilebilirsiniz.
YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz); İletişim, öğretme veya yazma yeteneğiniz genel olarak çok güçlü. Bu, bağlantı kurmak, ağ oluşturmak ve önemli yeni arkadaşlar ve dernekler kurmak için özellikle iyi bir zamandır, ancak ikili ilişkiler konusunda bu ay biraz dikkatli olmakta fayda var. Kendinizi tanıtın veya işletmenizin reklamını yapın. Sağlık konularında gelişmeler yaşanılabilir. Yoga, meditasyon ve ruhen rahatlatan alanlara yönelebilirsiniz.
Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos); İdealler ve hayaller için adım atma zamanıdır. Enerjinizin ve yeteneklerinizin daha iyi ifade edilmesi için kendinizi ön plana çıkaracağınız ortamları ve alanları tercih edeceksiniz. Ne istediğiniz konusunda net olabilirseniz o zaman istediğiniz şey size gelecektir Dolunay sürüncemede kalan ilişkinizi sonlandırabilir bu ay. Ya da son bir revize etme kararı alabilirsiniz.
Başak (23 Ağustos - 22 Eylül); En önemli öncelikleriniz ve hedefleriniz neler sevgili Başaklar ? Bu bilinçli öz sorgulama sürecini uygulamak için en uygun zamandır. Bu merak ve sorgulayış bazı sorunları ortadan kaldıracaktır. Kariyer hayatınız renklenecektir. Hayatınızın kontrolünü İlahi Zamanlamaya bırakmanın vakti geldi. İşleri gerçekçi ve esnek tutun.
Terazi burcu (23 Eylül - 22 Ekim); Bu ay sizin ruhsal gelişiminiz için iyi bir dönemdir, akıl ve mantık için pek değil. Bu dönem belki de en derin sorularınıza bazı cevaplar arıyor ya da sizin için doğru yolu arıyorsunuzdur. Son zamanlarda sizin için işler çok ters ya da belirsizdi. Bu ay iş ve yolculuk konularında netleşen gelişmeler olacak. Uzun zamandır konuşmaktan kaçtığınız bir mevzuyu gündeme getirebilirsiniz. Eğitimler ve yolculuklar aktif olacak.
Akrep (23 Ekim - 21 Kasım ); Çizim masasına oturup nasıl biri olmak istediğinizi yeniden tasarlayabilseydiniz, neye benzerdiniz ? Bu yoğun dönüşüm ve değişim enerjisi içinize dolarken en iyi versiyonunuzu oluşturmayı düşünün. Eğlenceyi ve ilhamı deneyimlediğiniz bir ay olacak. Yeni bir yol veya yön, aradığınız şey ise cesur olun. Yola çıkın, adım atın.
Yay (22 Kasım - 21 Aralık ); Duygular ve tutkular karışabilir, ancak kazanan açıklık ve bilgelik olur. Arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilecekler ama belki de sizi daha çok destekleyen arkadaşlarınız ile bu kişileri ayırt etme imkanı ortaya çıkacaktır.. Tatil ya da dinlenmek bu ay elzem ihtiyaçlarınızdan birisidir.. Nefes alın!
Oğlak burcu (22 Aralık - 19 Ocak); Hizmet etmeye odaklanacağınız bir aydır. Çalışmak ve üretmek size iyi gelir. Sağlık konularında kendinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Spor, diyet, beslenme planı için muazzam bir zamandır. Yeni bir iş veyahut taşınma kararı alabilirsiniz. Dolunay Bilinçaltınızda gerçekleşecek ve ay sonuna kadar sezgiler ve rüyalar aktif olacaktır.
Kova (20 Ocak - 18 Şubat); Bazı belirsizlikler hala devam ediyorsa hayatınızda, korkmayın. Gökyüzü ,enerji alanınıza tutku ve yaratıcılık hisleriyle yüksek frekans verecektir. Düğüm çözülür usul usul. Eve, yuvaya ve konfora odaklanmalısınız bu ay. İş yerinde eski bir tuzağa düşme konusunda tetikte olun. Sabır ilacınız olacak. Acele karar vermeyin. Yaz aşkı kapınızda.
Balık (19 Şubat - 20 Mart); Bu ay not alın, günlük tutun, iletişim kurun, kendinize karşı dürüst olun. Hayatınızı adil bir şekilde ilerletirseniz , gökyüzü sizi çok geçmeden ödüllendirecektir. Aileniz ile zaman geçirmek iyi gelecektir. Aynı fikirde olduğunuz, ilham veren arkadaşlarınız ile sık sık görüşme planları yapın. Bir yoga veya spor salonuna üye olmak gibi yeni, kendinizi besleyen bir etkinliğe başlamak size iyi gelecektir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi