İşte başkanların toplantısından çıkan sonuç...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte başkanların toplantısından çıkan sonuç...
A
a

Geçtiğimiz gün yapılan Genel Kurulun ardından eski başkanlar ilk kez bir araya geldi. Anemon Otel'de dün akşam 17.30’da gerçekleşen toplantıya mevcut başkan Sinan Özeçoğlu, eski başkanlardan Halil Ünal, Nebi Hatipoğlu, Ali Çelikoğlu, Mesut Hoşcan ve kurucu başkan Aydın Begiter katıldı. Ayrıca eski yönetici İsmail Ilgaz da oradaydı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda gövde gösterisi yapan eski başkanlar, dün akşam bir otelde toplanarak Eskişehirspor için neler yapabileceklerini tartıştı. Başkan Sinan Özeçoğlu’nun göreve devam etmesi yönünde yapılan baskılardan şimdilik bir sonuç alınamadı.

KRİTİK TOPLANTI
Eskişehirspor Kulübü Genel Kurulunda sahneye çıkarak birlik ve beraberlik mesajı veren Eskişehirspor kulübü eski başkanları Aydın Begiter, Mesut Hoşcan, Ali Çelikoğlu, Halil Ünal, Nebi Hatipoğlu, Başkan Sinan Özeçoğlu’nun yanı sıra,  Ali Eldem, Gürdal Abacı, İsmail Olgaz, Özgür Demirdaş ve ETO Başkanı Metin Güler, dün akşam Anemon Otel Anemon Salonda bir araya geldi. 

ELDEM; İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUZ
Geç saatlere kadar devam eden görüşmeye ara veren ve arada basın mensuplarının karşısına çıkan Başkan Sinan Özeçoğlu ve Ali Eldem, kısa bir açıklama yaptı.
Eski yöneticilerden Ali Eldem, yaptığı açıklamada “Bildiğiniz gibi Genel Kurul’a 15-20 dakika ara verdikten sonra eski başkanlar ve Sinan Başkan’la birlikte bir toplantı yaptık. Kongreyi bir hafta ara vererek önümüzdeki haftaya öteledik. 

KAYNAK ARIYORUZ
Bugün sıcağı sıcağına neler yapabiliriz diye toplantı yapıyoruz. Bu toplantı biraz daha uzayacak. Sinan Başkan kulübün içinde bulunduğu mali durumu belirtti. Sinan Başkan’a maddi kaynakları nasıl bulabiliriz diye düşündük. 

HER ŞEY DAHA İYİ OLACAKTIR
Sinan başkan düşüncesinden şu anlık vazgeçmedi. Ama kesin kararını da vermiş değil. Bu geçiş döneminde destek verip Sinan başkanın devam etmesi konusunda istek ve arzu var. Aldığımız karar şu, şehrin seçilmiş ve atanmışlarıyla görüşüp daha net tablo ortaya koyduktan sonra, yeni yönetimle ilgili görüşleri o toplantıların ithamına bırakmış bulunuyoruz. Eskişehirspor için her şey daha iyi olacaktır” dedi.

SÖYLEYECEK BİRŞEYİM YOK
Toplantı öncesi “Arkadaşlarımızın samimiyetini burada göreceğiz” yönünde konuşan Başkan Sinan Özeçoğlu ise, Ali Eldem’in açıklamasının ardından, “Ali Bey gerekli açıklamaları yaptı. Bunun üzerine 

ÜNAL VE BEGİTER AYRILDI
Basın açıklamasının ardından devam eden toplantıyı, Eski Başkanlar Halil Ünal ve Aydın Begiter’in birlikte terk ederek, ikinci görüşmeye katılmadığı gözlerden kaçmadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi