İşte asgari ücret için ilk teklif!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte asgari ücret için ilk teklif!
A
a

6 milyon asgari ücretlinin bin 603 lira asgari ücretle geçinmeye çalıştığını söyleyen Türk-İş Başkanı Atalay, ''Aralık ayındaki pazarlık 2 bin lira üzerinden başlasın." dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Aralık sonunda belli olacak yeni asgari ücret için Türk-İş'ten dikkat çeken çağrı geldi. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, "Aralık ayındaki pazarlık 2 bin lira üzerinden başlasın." dedi.

''PAZARLIK 2 BİN TL'NİN ÜZERİNDEN BAŞLASIN''

Aralık sonunda yeni asgari ücret belli olacak.Türk-İş, asgari ücret için ilk çağrıyı yaptı. Başkanı Ergün Atalay, "Esnaf can suyu, işveren nefes kredisi istiyor. 6 milyon asgari ücretli bin 603 lira asgari ücretle geçinmeye çalışıyor. Aralık ayındaki pazarlık 2 bin lira üzerinden başlasın" dedi.

ATALAY, YÜKSELEN FİYATLARA DEĞİNDİ

Ergün Atalay, domatesin 5 lira, üzümün 7 lira olduğunu, 1.5 ay önce 22 lira olan yağın da 40 liraya çıktığını ifade etti. Atalay, "Burası iktidarın ve muhalefetin ne kadar ülkesi ise işçinin de bizim de ülkemiz" diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskisehirli 27 Eylül 2018 13:58

2binliradan başlarsa ne verecek 50 lira verirler 2cocuk okutuyorum 1masla rabim bize kolaylik versin milletvekili maasalarindan kessinlerde askeri ucreliye versinler insallah hayirlisi olsun

0 0 Cevap Yaz
Damla 23 Eylül 2018 18:50

Helal olsun da maaş ne kadar artarsa zamlar da 2 kat hizla yapiliyor yok mu bunun çözümü bizler saraylarda yasamiyoruz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi