İstanbulspor: 2 - Eskişehirspor:1 maç sonucu (MAÇ ÖZETİ)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İstanbulspor: 2 - Eskişehirspor:1 maç sonucu (MAÇ ÖZETİ)
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasından İstanbulspor'a konuk oldu. Temsilcimiz karşılaşmayı 2-1 kaybederek ateş hattında kalmaya devam etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor lige verilen aranın ardından ilk maçına İstanbul deplasmanında çıkta. İstanbulspor'un konuğu olan Es Es, son bölümlerini 10 kişi oynadığı maçtan 2-1 yenilgiyle ayrıldı. Bu skorla 25 puanda kalan Eskişehirspor 16. sırada yer almaya devam etti.

İstanbulspor Eskişehirspor maçının önemli anları

MAÇ SONA ERDİ

Eskişehirspor İstanbulspor maçını 2-1 kaybetti.
Dakika 87:
Milinkovic serbest vuruşu kullandı defans uzaklaştırdı.
Dakika 82: Kamal Issah kırmızı kart gördü ve Eskişehirspor 10 kişi kaldı.
Dakika 78: GGGGOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL!!! Eskişehirspor Erdal Akdari ile golü buldu ve farkı 1'e indirdi.
Dakika 76: Mehmet Feyzi oyundan çıktı Fıratcan Üzüm oyunda.
Dakika 71:
İstanbulsporlu futbolcular defansın arkasına uzun oynadı. Melih Ağa kalesini terk edip kafayla uzaklaştırdı büyük tehlikeyi.
Dakika 69: Milinkovic sarı kart gördü.
Dakika 68: İstanbulspor'da Ali Dere oyundan çıktı yerine İbrahim Halil Çolak girdi.
Dakika 64:
Eskişehirspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı ancak sonuç alamadı.
Dakika 60: Berkay Dabanlı sarı kart gördü.
Dakika 59:
Eskişehirspor risk aldıkça İstanbulspor da kontra ataklarla gol arıyor.
Dakika 55: Eskişehirspor risk alıyor tüm oyuncuları ile rakip yarı alanda
Dakika 48: Cjajic sarı kart gördü İstnbulspor'da
Dakika 46: Eskişehirspor'da 2 değişiklik var. Mete Kaan Demir çıktı Sissoko girdi. İbrahim Halil çıktı Milinkovic girdi.
Dakika 46:
İstanbulspor ikinci yarıya başladı

İlk yarı İstanbulspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dakika 45+2: Wellington sarı kart gördü İstanbulspor'da.
Dakika 44: İstanbulspor 44. dakikada İbrahim ile 2-0 öne geçti.
Dakika 41:
Eskişehirspor ön alanda pres yapıyor ve İstanbulspor'u zorluyor ancak henüz istediğimiz golü bulamadık.
Dakika 36: İstanbulspor'da Mert Zeybek sakatlandı ve oyundan çıktı. Yerine Cajic girdi.
Dakika 30: Eskişehirspor'da Issah sarı kart gördü.
Dakika 25:
Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Kaan sol kanattan sıfıra indir. İçeri ortaladı ama kimse topa dokunamadı.
Dakika 23: Emre Güral harika bir frikik kullandı ama top direği yalayıp auta çıktı.
Dakika 20: İstanbulspor'da sol kanattan Duhan sıfıra indi ve içeri ortaladı Mert Zeybek topu ağlara yolladı. İstanbulspor 1-0 öne geçti.
Dakika 15: 
İstanbulspor yine gole çok yaklaştı. Az önceki pozisyonun aynısı hemen hemen... Ali Dere ortaladı Eslem bomboş kaldı ve topu dışarı gönderdi.
Dakika 14: İstanbulspor gole yaklaştı. Eslem ortaladı... Bomboş kaldı Ali Dere ama vuruşu yakın mesafeden auta çıktı.
Dakika 12: Etoga kaptırdı Kaan topu aldı ceza sahasına girdi ancak çalım denerken topu kaptırdı
Dakika 10: İstanbulspor korner kullanıyor. Sert bir orta ama falso alan top doğrudan dışarı gitti.
Dakika 8: Alperen'in cezasahası içine verdiği pasta Jesse defansın arkasına sarktı. İstanbulspor kalecisi Alperen kalesini terk etti ve topu aldı. Bu pozisyonda Jesse ile kaleci Alperen çarpıştı. Alperen sakatlık geçiriyor ancak önemli bir şeyi yok.
Dakika 5: İstanbulspor sağ kanattan tehlikeli geldi. İçeriye yapılan ortaya kimse dokunamadı. Sol tarafta topla buluşan İstanbulsporlu futbolcunun ortasında ise Melih Ağa topa hakim oldu.
Dakika 1: Eskişehirspor maça başladı. Başarılar Es Es!

Art arda alınan kötü sonuçların ardından küme düşme hattına gerileyen Eskişehirspor ligin 27’nci haftasında bugün İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Şimşekler bugün sahadan alacağı bir galibiyetle rahat bir nefes almak istiyor. Mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Spor Toto 1. Lig’de milli maç ve yerel seçimler nedeniyle verilen 2 haftalık ara bugün sona eriyor. Kırmızı Şimşekler ligin 27’nci haftasında bugün İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Ligde son oynadığı 5 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı Şimşekler bu kötü gidişatını İstanbulspor karşısında son vermek istiyor.

Es Es bugün karşılaşacağı İstanbulspor maçı öncesi sıkı bir hazırlık maçı yaptı. Önce Konyaspor ile karşılaşan Es Es, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Siyah-Kırmızılı ekip ikinci hazırlık maçında ise Fenerbahçe’ye 4-0 kaybetti. Bu süreçte tesislerinde de sıkı bir antrenman programından geçen Şimşekler, eksiklerini kapatmak için çalıştı.

İstanbulspor muhtemel 11'i

Alperen Uysal, Wellington, Etoga, Muhsin Yıldırım, Duhan Aksu, Onur Ergün ,H. İbrahim Sönmez, Eslem Öztürk, Mert Zeybek, M. Durmuş, İbrahimYılmaz

Eskişehirspor muhtemel 11'i 

Melih Ağa, Feyzi Yıldırım, Mevlüt Çelik, Erdal Akdari, Hakan Aslantaş, Mehmet Özcan, Kamal Issah, Marka Milinkoviç, Sekidika Jesse, İbrahimSissoko, İ. Halil Öner
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erhan 3 Nisan 2019 16:41

Berkay-Feyzi-Mert Kaan-İbrahim Halil-Jesse birkaç maçtır kötüydüler. Sissoko ne olursa olsun 11 de olmalı. Stoperde Erdal-Mevlüt beklerde Hakan Arslantaş banko oynamalı. Ferhat-Sezgin-Bedirhan alternatif olarak düşünülmeli. Orta göbekte Kamal Issah-Mehmet Özcan Forvette Emre Güral oynamalı. Alperen-Cemali-Fıratcan 3 lüsünden ikisi devamlı sahada olmalı. Milinkoviç hamle için düşünülebilir.

0 2 Cevap Yaz
erhan naber ya?

erhan sen şu seçimden önceki meşhur erhan mısın? göremedik seçim yorumlarını kardeş... şimdi de futbola mı merak sardın yoksa :D

0 0
Kadir 3 Nisan 2019 00:04

Fuat Çapa ile ligten düşeceğiz

3 7 Cevap Yaz
Eses 2 Nisan 2019 23:50

Hocam defans bir türlü dikiş tutmuyor. Defansımız çok ağır kalıyor. Çizgi defans yapıyoruz, ama kontratak yiyince bizim oyuncu yetişene kadar rakip forvet kaleye iniyor. Ligin Karabükten sonra averajı en kötü takımız. Bu ligde kalacaksak, maç kazanacaksak defans, defans, defans şart. Defans gol yemesin bu forvet bir şekilde golü bulur. Bu gün sağ kanadımız koridor oldu. İyi niyetinizden şüphemiz yok. Ama bu durumu düzeltmek için ne yapmak gerekiyorsa şimdi yapmak lazım. yoksa çok geç. Böyle oynarsak Allah korusun Osmanlı bizi dağıtır. Şu anda üstten kopmadı isek bizimle beraber Afyon da kaybettiği için tersi bir durum hüsran olur. Kardeşlerimizle konuşun. Bu sene kalalım yaza çok iyi bir kamp dönemi ve çok sayıda hazırlık maçları ile bir birine uyumlu makine gibi oynayan bir ekip oluruz. Zaten o zaman gelsin süper lig. Şu anda seneye süperlige oynayacak değilde ikinci lig kırmızı grupta oynamaya hazır gibi sonuçlar alıyoruz. Dost acı söyler.

3 8 Cevap Yaz
Ndr 2 Nisan 2019 22:29

Evet..ateşle oyun olmaz.Deplasman da sadece Karbük ü yenebildik.

1 8 Cevap Yaz
Gerçek eses li 2 Nisan 2019 22:02

Eskişehirspora ,sarı çizmeli çakma polat alemdara seçimlerde destek olmak için başkan olarak getirilen, Eskişehirspor gibi güzide bir takımın haketmediği niteliklere sahip,haftalarca üzerinde aynı ceketle dolaşan şahsı başkan olarak seçerseniz,takımında düşeceği vaziyet bu olur! 3. Ligde başarılar......

4 7 Cevap Yaz
Büyükerşene oy verdik. İyiki verdik; 2 Nisan 2019 21:15

Eskişehirspor düşsün diye verdik. İyiki de Verdik Eskişehirde yaşıyoruz diye Eskişehirspor'u mu destekleyeceğiz.

7 7 Cevap Yaz
furemen 2 Nisan 2019 21:07

Asıl Fuat hoca ateşle oynuyor.İkinci yarı başından beri takım oyunu adına bir gram ilerleme yok.Sahada ne oynadığımızı bilen beri gelsin.

2 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi