İstanbul yine Ekrem İmamoğlu dedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İstanbul yine Ekrem İmamoğlu dedi
A
a

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçiminde oyların yaklaşık yüzde 54'ünü alarak ipi önde göğüsledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bugün yapılan 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçiminde sonuçlar belli oldu... Oyların yaklaşık yüzde 54'ünü Ekrem İmamoğlu, yüzde 45'ini Binali Yıldırım aldı.
Anadolu Ajansı verilerine göre sandıkların yüzde 99'u açılmışken, Ekrem İmamoğlu geçerli 8.696.552 oydan, 4.698.782'sini alarak resmi olmayan sonuçlara göre yine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.
Ekrem İmamoğlu basın mensuplarının karşısına çıkarak 20 dakikalık bir konuşma yaptı, vatandaşlara teşekkür etti. İkametinin bulunduğu Beylikdüzü'ne gideceğini söyleyen İmamoğlu, orada otobüs üzerinde vatandaşlara sesleneceğini de duyurdu.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
aktroller 23 Haziran 2019 23:43

başta rte olmak üzere aktroller akıllanmadıkça akp daha da düşecek. saldırgan sözler, hakaret ve iftiralar ters tepmeye devam edecek. bence böyle devam etsinler :)

1 2 Cevap Yaz
Kurtoğlu 23 Haziran 2019 22:08

Hiçbir parti milletten daha üstün değildir,ne a partisi ne b partisi nede c partisi.Kutuplaşmayı yaratarak,insanları ayrıştıranlar,kirli dil kullanarak nefret kusanlar bu seçimin tek kaybedenidir.Ne demişlerdi millete hatırlayalım;Zillet,hain,terörist,pkklı,rum,yunan,dinsiz,pontuslu,gibi iftira ve yakıştırmalar.Halk en güzel cevabı sandıkta verdi,ne demiş atalarımız? Dilim seni dilim dilim dileyim,her başıma geleni artık senden bileyim.Neyse üzerine daha çok konuşulur ama İstanbul ve türkiyeye hayırlı uğurlu olması dileğiyle....

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi