İSMAR'ı Eskişehirspor'a vermek isteriz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İSMAR'ı Eskişehirspor'a vermek isteriz!
A
a

Eskişehirspor için Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Büyükerşen İSMAR'ın Eskişehirspor'a verilebileceğini açıkladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor zor günler geçirirken, bir iyi haber Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'ndan geldi. Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda AK Partili Meclis Üyesi Murat Özcan, şehirlerarası otobüs terminalinin yanında bulunan İSMAR ile ilgili ilerleyen süreçte bir proje olup olmadığını sordu. Büyükerşen, “Biz orayı Eskişehirspor’a vermek isteriz ama Eskişehirspor’u çok iyi yerlere getirecek, bizleri gururlandıracak bir yönetim lazım. Maalesef Ömer Lütfü Topal’a verildiği zaman ki zihniyet devam ediyor. Şu an İSMAR ile ilgili kesin ve belirlenen bir proje yok” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda AK Partili Meclis Üyesi Murat Özcan, şehirlerarası otobüs terminalinin yanında bulunan İSMAR ile ilgili ilerleyen süreçte bir proje olup olmadığını sordu.  Belediye başkanı olduğu günden bu yana İSMAR’ın başlarına bela olduğunu söyleyen Büyükerşen,"Orası daha önce Eskişehirspor tarafından çok uygun fiyata kiralanmış. Eskişehirspor da 20-30 katına eski kumarhaneler kralı Ömer Lütfü Topal'a kiraya vermiş. Hem de 10 yıllık peşin alınmış kira. Ben daha sonra burayı geri alabilmek adına akla karayı seçtim. Dava açtım. 10 yıl sürdü. Ve nihayet kurtardık. Biz orayı satılığa çıkardık. Alan olmadı. Kiraya verelim dedik. Kiralayan da olmadı. Elimizde kaldı. Belediyenin de paraya ihtiyacı var tüm belediyeler gibi. Biz orayı Eskişehirspor'a vermek isteriz ama Eskişehirspor'u çok iyi yerlere getirecek, bizleri gururlandıracak bir yönetim lazım. Maalesef Ömer Lütfü Topal'a verildiği zaman ki zihniyet devam ediyor. Şu an İSMAR ile ilgili kesin ve belirlenen bir proje yok. Ocak ayından sonra bakacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından gündem maddeler ilgili komisyonlara gönderildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Isa 16 Kasım 2019 20:40

Şimdiye kadar niye vermediniz yönetim işinizdeki gelmedi

2 0 Cevap Yaz
sadık 16 Kasım 2019 00:44

İsmar dan boşalan yer kuş uçmaz kervan geçmez bir yer ..

4 0 Cevap Yaz
bilek26 15 Kasım 2019 14:28

senelerdir böyle bir yer eskişehirspora verilsin susurluktaki yörsan - yasa gibi, özellikle transit yolculara hizmet edecek işletme kurulsun sürekli gelir kaynağı olur diye yazdık inşallah sonunda bu olur.

1 3 Cevap Yaz
İSMAR 15 Kasım 2019 14:03

Boyle haber mi olur. Ismar dediginiz bir sirket halen istanbulda faaliyeti devam etmekte 8 yil ismarda calismis biri olarak soyluyorum. Siz bu haberde ismari eskisehirspora verilmesi hakkinda yazmissiniz.. İsmar diye yazmayin lutfen ismar dan bosalan yerin diyebilirsiniz. Bu makalenizi ismar yonetimine gonderdim. Onlar size avukatlariyla donus yaparlar elbet.

7 3 Cevap Yaz
furemen 15 Kasım 2019 11:55

Adam haklı beyler dağılın!

0 5 Cevap Yaz
ESESLEE 15 Kasım 2019 11:46

YILMAZ HOCA NE DERSE DOĞRUDUR NE DERSE DE ÇIKAR. ÖRNEĞİN ŞU HABER :"17 Kasım Pazar günü yapılacak olan genel kurul öncesi Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile başkan adaylığı hakkında görüşmeler yapan Rıza Soydaş, geçtiğimiz gün İstanbul’a gitti. Burada hem kulübün borçlarını öğrenen hem de bazı kaynak arayışları yapan Soydaş’ın İstanbul’dan moralsiz döndüğü öğrenildi. Soydaş’ın yakın çevresine yönetim oluşturmak için yoğun bir çalışma içine girdiğini, çeşitli sponsorlar ile görüşmesine rağmen, birilerinin önüne set çekmeye çalıştığını belirterek, köstek olanların olduğunu söylediği öğrenildi."

0 5 Cevap Yaz
bilek26

önüne set çekmeye çalışanlar kim, kimler açıklayın artık .

0 1
Kızılcıklı Tayfa 15 Kasım 2019 10:33

Hocam bir projem var orayı Eskişehirspor düğün salonu yapalım geniş bi otoparka sahip guzel olur.Yanındaki eski petrolude tekrar aktif hale getirelim es-es petrol istasyonu yapalım gelirini eskisehirspora aktaralim...Not :Mülkiyeti kulübe vermeyelim bizim yöneticiler orayida yer bitirirler :)

0 13 Cevap Yaz
DKC 15 Kasım 2019 09:35

Hoca doğru söylüyor, zihniyet değişmeli. Bahsettiği yeri zaten eskişehirspora verse, ikinci güne kalmaz alacaklı tayfa haciz etmeye başlar. Parsel parsel haciz ettirip paylaşırlar. Zaten bu hacizci alacaklı tayfa, eskişehirspora 20tl bağış yapılsa hemen kokusunu alıp, 20tl için 20 kere haciz getirirler. O yüzden hoca iyi niyetli ama, eskişehirspor bu mülkün hacizci alacaklı tayfa yüzünden hayrını göremez...

0 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi