İslam’ın genleriyle oynuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İslam’ın genleriyle oynuyor!
A
a

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Adnan Hoca (Oktar) arasındaki tartışma ile ilgili Diyanet Sen İl Başkanlığı, Adalet Sarayı önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Sütiş Eskişehir
Oktar’ın İslam dininin genleriyle oynadığını söyleyen Diyanet Sen İl Başkanı İlhan Köroğlu, “Yaptığı programlarla İslam ahlakı ile bağdaşmayan görüntülerle halkın karşısına çıkan Adnan Oktar ve sahibi olduğu A9 kanalına duyarlı Müslüman ailelerden tepkiler her geçen gün çığ gibi artmaktadır. Müslümanların gözünün içine bak baka bu rezilliği sahneleyen Oktar’a tepki konulduğunda ise ahlaksız ifadelerle bu milletin güzide kurumu Diyanet’i hedef alarak aklınca cevap vermeye çalışmakta, Diyanet’in ve alimlerin halk nezdinde itibarını zedelemeye çalışmaktadır. Hakimlerimizden talebimiz odur ki, İslam dininin genleriyle oynayan, haklın değerlerini bile bile aşağılayan, toplumda kin ve nefretin yaygınlaşmasına yol açan, devletin kurumlarına salya sümük saldıran, ahlaksızlığı fikir özgürlüğü diye servis eden bu er unsurların İsrail ve FETÖ hayranlığı dahil arkalarında var olan güçler ve ekonomik beslenme kaynakları araştırılsın ve hak ettikleri ceza kendilerine verilsin” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
garaaaa 6 Şubat 2018 09:56

adam hayatını yaşıyor..kimseyede zararı yok..şimdimi diyanetle sizin aklınıza geldi.bakmazsın kanalına olur biter :) torpille kuraya girmeden 3 ..5 kere hacıya gidenlerle uğraşın sıkıyorsa :) diyanetteki asıl sorun orda.....10 senedir insanllar bekliyor gitmek için..ölüp gidecekler..kul hakkı yeniyor....işimiz kedicik olmamalı...buna odaklanalım... :)

0 1 Cevap Yaz
Ziyaaa 6 Şubat 2018 08:18

Ya kardeşim yenimi uyandınız Adam 40 yıldır bu işi yapıyor Memursenin tek politikası olan reklam dan başka bir şeyiniz yok sen din adamısın git de Genel başkanın toplu görüşmelerde memuru nasıl satıyor nasıl kul hakkına giriyor sen ona bak.Git de bi zahmet sıkıyorsa onu uyar sayın reklam sen.Rabbimde bizde yaşadıkça dinimize sahip çıkarız Allahın izni ile Hemde Reklamsız.

0 5 Cevap Yaz
Mustafa 5 Şubat 2018 23:33

Bu ve buna benzer cübbeli ve benzerlerinin islamiyetle ne ilgilileri var.Diyanet muhatap dahi olmamalı kapatılmalı.Ama kedigillere yazık olacak

0 1 Cevap Yaz
Bu zamana kadar 5 Şubat 2018 23:08

Bu zamana kadar neredeydiniz mübarek. Diyanet işleri başkanı açıklama yaptı diye herkes yürümeye başladı. Ağacın gölgesinde oturdunuzmu

0 3 Cevap Yaz
ali 5 Şubat 2018 20:46

Diyanetin sendikası mı olur ne kardeşim. Ne red Allah rızası. Yazıklar olsun diyanete

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi