İscehisar Belediyesi Zabıta Ekipleri Fiyat Denetimi Yaptı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İscehisar Belediyesi Zabıta Ekipleri Fiyat Denetimi Yaptı
A
a

Yeni Korona Virüsü Salgınına Karşı Adeta Seferberlik İlan Ederek Bir Dizi Önlemi Yaşama Geçiren Afyonkarahisar’In İscehisar Belediyesi, Temel Gıda Maddeleri Ve Temizlik Ürünlerinde Normalin Üzerinde Fiyat Artışlarının Önüne Geçmek İçin Zabıta Ekipleri Öncülüğünde Denetimler Başlattı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Korona virüsü salgını sonrasında fahiş fiyat artışları yaşanmaması adına Afyonkarahisar’da zabıta ekiplerinin denetimleri sürüyor.
Yeni korona virüsü salgınına karşı adeta seferberlik ilan ederek bir dizi önlemi yaşama geçiren Afyonkarahisar’ın İscehisar Belediyesi, temel gıda maddeleri ve temizlik ürünlerinde normalin üzerinde fiyat artışlarının önüne geçmek için zabıta ekipleri öncülüğünde denetimler başlattı. Zabıta ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında, özellikle son dönemde yoğun talep gören; kolonya, sabun, dezenfektan, ıslak mendil, bakliyat ve makarna gibi temizlik ve gıda ürünlerinin fiyat kontrolü yapıldı. Raflardaki ürünlerin fiyat etiketlerini fotoğraflayan zabıta ekipleri; ürünün markası, cinsi, gramajı ve fiyatı gibi bilgileri de kayıt altına aldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi